Tracie Thoms, UnREAL kadrosuna dahil oldu

Cold Case yıldızı Tracie Thoms, Quinn'in lezbiyen arkadaşı rolünde UnREAL ekibine katıldı.

Berfu Özlen
13 Nisan 2017 - 13:57
Gündem

Quinn'in sonunda bir arkadaşı mı oluyor?

UnREAL 3. sezon kadrosuna, Cold Case yıldızı Tracie Thoms'u kattı. 

Deadline'ın haberine göre Thoms UnREAL'da Quinn'in eski arkadaşlarından Fiona isimli bir üst düzey yöneticiyi canlandıracak. İşin Quinn için iyi olan kısmı ise, konu erkeğe gelince Fiona ile bir yarış içinde olmayacak olması. Çünkü dizinin sitesinde yazdığı gibi, Fiona; "eğlenceli, sevecen ve çekici bir gay kadın".

Dizi yenileniyor

UnREAL, başarısız geçen 2. sezonunu, formatı tamamen değiştirerek telafi etmeyi planlıyor. Masters of Sex'in yıldızı Caitlin FitzGerald'ın da kadroya katılmasıyla, dizi elini daha da güçlendirdi. 3. sezonun her ne kadar prömiyer tarihi açıklanmasa da, yaz ortası gibi olması planlanıyor.

Thoms CBS'in polisiye dizisi Cold Case'de 5 sezon geçirmiş bunun yanında Wonderfalls ve Harry's Law gibi dizilerde de küçük rollerde bulunmuştu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin