Döneminin efsane dizileri nerede çekildi?

Yayınlandığı döneme damgasını vurmuş, izleyici tarafından oldukça sevilen döneminin efsane dizileri nerede çekildi?


29 Aralık 2017 - 15:00
Gündem

Türk dizi tarihinde seyirciyi etkilemiş, ailesinden bir parça olmuş ve yayınlandığı döneme damgasını vurmuş yapımlar nedere çekildi? Merak ettiğiniz bu sorunun yanıtı haberimizde!

Karakterleri ile bir döneme damga vurmuş Ekmek Teknesi, Kuzguncuk'ta çekildi.

Başrollerde Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere ve Tunçel Kurtiz gibi usta isimlerin yer aldığı dizi Ezel, Mamhutpaşa'da çekildi.

2012 yılında Atv'de izleyici ile buluşan Huzur Sokağı, İstanbul-Sarıyer'de çekildi.

 

Geçtiğimiz sezon Show Tv'de yayınlanan İçerde, sevenleri tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Dizinin çekimleri, Hasköy-Şişli-Fatih'te gerçekleşti.

Yakın bir tarihte final yapan dizi İsimsizler'in çekimleri Balıkesir-Bigadiç'te yapıldı.

Yayınlandığı dönemde seyirciye duygusal anlar yaşatan dizi Karadayı, imkansız bir aşkın öyküsünü ve gerçeklerin ortaya çıkması için çabalayan bir oğulun hikayesi. Dizi Beykoz'da çekildi.

2014 yılında Star Tv ekranında seyircisi ile buluşan komedi dizisi dönemine damga vuran bir diğer diziydi. Çekimleri İstanbul-Kanlıca'da gerçekleşti.

Atv ekranında seyircisi ile buluşmaya devam eden proje Kırgın Çiçekler, İstanbul-Kadıköy'de çekiliyor.

İzlenme rekorları kıran aile, dönem ve romantik türündeki dizi Öyle Bir Geçer Zaman Ki, çekimlerini Beykoz'da gerçekleştirdi.

Kanal D ekranlarına gelen Ulan İstanbul dizisi, Çengelköy-Beykoz-Üsküdar'da çekildi.

Trt 1 ekranında seyircisi ile buluşan dizi Leyla İle Mecnun, dönemin efsane dizilerinden birisi. Günümüzde hala izlenen dizinin çekimleri Sarıyer-Kireçburnu'nda yapıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin