"Dönence" izleyicilere gerçek aşkı sorgulatacak! Özgür ve Gece arasında neler olacak?

Başrollerinde Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın yer aldığı Dönence dizisinde yaşanacak olaylar herkesin aşkı sorgulamasına neden olacak. Peki Dönence'nin yayın tarihi belli oldu mu? Dönence dizisinin konusu ne? Dönence dizisi ne zaman yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Dönence dizisi uyarlama mı? Hangi gün yayınlanacak? Dönence nerede çekiliyor? Çekimleri başladı mı? Sümeyye Aydoğan kimdir? Caner Topçu kimdir? Nazlı Çetin kimdir?

Volkan Usta
22 Haziran 2023 - 10:05
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

23-06/22/atakan-hosgoren-sumeyye-aydogan-caner-topcu-1687417612.jpg

Dönence, Asperger sendromlu bir kardeşe sahip olan Gece’nin hikayesini ekrana getirecek olsa da izleyicilere birçok duyguyu da aynı anda yaşatacak. Seyirci Dönence ile gerçek aşkı bir kez daha sorgulayacak.

Gece, sevgilisi Emir (Miro) ile birlikte müzik yapma hayalleri olan bir genç kızdır ancak tüm hayatı, kardeşi Gülce için İzmir Foça’ya taşınması ile birlikte alt üst olur. İzmir Foça gelişi ile beraber tanışacağı Özgür, Gece’nin hayatında bambaşka değişikliklerin olmasına sebep olacaktır.

23-06/22/caner-topcu-sumeyye-aydogan-atakan-hosgoren.JPG

Zaman zaman kalp kıran, zaman zaman nefes kesici ama çoğu zaman hayat değiştirici olan aşk, gerçekten fedakârlık yapmaya değer bir şey midir? Yoksa aşk engel tanımayacak kadar güçlü müdür? Emir (Miro), Gece ve Özgür’ün arasında yaşanacak tüm olaylar izleyicilerin aşka bakış açısını bir kez daha değiştirecek.

Duygu dolu hikâyesiyle, merakla beklenen Dönence 4 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin