Dönence'nin kardeşleri Özgür ve Rüzgar kimdir? Caner Topçu ve Doğa Karakaş kimdir?

Başrollerinde Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın yer aldığı Dönence dizisinin kardeşleri Özgür ve Rüzgar'ın kardeşliği çok konuşuldu. Dönence dizisinin konusu ne? Dönence dizisi ne zaman yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Dönence dizisi uyarlama mı? Hangi gün yayınlanacak? Dönence nerede çekiliyor? Çekimleri başladı mı?

Volkan Usta
04 Temmuz 2023 - 20:23
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı merakla beklenen yeni dizisi Dönence ekran serüvenine başladı.

23-06/06/caner-topcu-doga-karakas.jpg

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu yer alıyor. İzleyiciye birçok duyguyu bir arada yaşatacak olan dizide kardeşlik hikayesi de ele alınacak. Caner Topçu ve Doğa Karakaş’ın Özgür ve Rüzgar kardeşler olarak izleyici karşısına çıkacağı dizide hikayeleri herkesi derinden etkileyecek.

Duygu dolu hikâyesiyle, Dönence her salı Kanal D’de...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin