Doom Patrol 1. sezon 7. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

DC Universe dijital yayın platformunun Titans'ın ardından sunduğu ikinci dizisi Doom Patrol'un yeni bölümünde neler olacak? Doom Patrol 1. sezon 7. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

DC Universe dijital yayın platformunun Titans'ın ardından izleyiciyle buluşturduğu ikinci dizisi "Doom Patrol" geçtiğimiz hafta altıncı bölümü "Doom Doom Patrol" ile izleyiciyle buluştu.

DOOM PATROL 1. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Jane, Larry ve Rita; Niles'ın önceki kahraman ekibi olan orijinal Doom Patrol'un emekli olduğu okulu ziyaret ederler ve orada hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını geç de olsa anlarlar. Bu arada, Cliff ve Vic karşılıklı olarak baba sorunları üzerinde bağ kurarlar.

19-03/28/doom-patrol-1x07-foto.jpg

DOOM PATROL 1. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

Yeni bölüm "Therapy Patrol" 29 Mart 2019 Cuma günü DC Universe platformundaki yerini alacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

DOOM PATROL 1. SEZON 7. BÖLÜM KONUSU

Yeni bölümde takım, çok ihtiyaç duydukları ve yaşadıklarının üstesinden gelmelerine yardımcı olabilecek bir grup terapisinden geçer.

19-03/28/doom-patrol-1x07-foto1.jpg

Cliff'in (Brendan Fraser) şiddetli duygu patlamasının ardından ekip, kendi kendilerini yönlendirdikleri ve birbirlerine daha yakın bir şekilde bağlanmalarına öncülük eden bir grup terapisine girer.

"Doom Patrol" 1. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin