Leke dizisinin kadrosu belli oluyor! Burak Sevinç'in yeni dizisi çok yakında..

Kanal D'nin yeni gelecek dizisi Leke'nin kadrosuna yeni oyuncular da dahil oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
28 Mart 2019 - 14:16
Yeni Bölüm

Tims&B Yapım’ın Kanal D ekranları için hazırlanan yeni dizi projesi Leke'nin hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Cast çalışmaları hızlandırılan dizinin kadrosuna yeni isimler de dahil oldu. 

19-03/28/leke.png

Star tv'nin sevilen dizisi Söz'de Fethi karakteri ile büyük bir hayran kitlesi elde eden Burak Sevinç'in, dizinin son bölümünde Fethi karakterinin şehit olması ile birlikte diziden ayrılması ile Leke dizisinde rol alacağı kesinleşmişti. Leke'nin başrolünde, aşka inanmayan, kadınlara güvenmeyen başarılı iş insanı 'Cem Yenilmez' karakterini canlandıracak olan Burak Sevinç'in, başrolü paylaşacağı ismin Melis Sezen olduğu ve Cem'in ezberlerini bozduran bambaşka bir kadın olan Yasemin Adıvar karakterini canlandıracağını da daha önce sizlerle paylaşmıştık..

Usta kalem Ayfer Tunç'un yazdığı, Metin Balekoğlu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu Leke'nin kadrosuna katılan diğer isimler de; organizasyon şirketi sahibi Serpil Zengin'in kirli işlere bulaşmış, Yasemin'e karşı da saplantılı olan polis kardeşi Birkan Atılgan karakteri ile Mehmet Bozdoğan, Yasemin'in aslında escortluk yapan ev arkadaşı Şirin Acar'ı Tuğçe Açıkgöz, Serpil'in kirli işlerini yapan şoförü Meto'yu da Ferdi Sancar canlandıracak.

19-03/28/leke-kadro.png

 Çekimleri devam eden Leke dizisinin Nisan ayı bitmeden ekranlarda olması planlanıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin