Taner Rumeli de Kötü Kız dizisinin kadrosunda!

Kanal D ekranlarının yazlık dizisi Kötü Kız'ın kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Merve Mutlu
28 Mart 2019 - 13:52
Yeni Bölüm

Kanal D ekranları için ARC Yapım/Fatih Enes Ömeroğlu'nun yapımcılığında hazırlanan Kötü Kız kod adlı yazlık dizinin çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

19-03/28/taner-rumeli.jpg

Cast çalışmaları süren yeni yazlık dizinin kadrosuna son olarak Taner Rumeli katıldı. Son olarak Kalbimin Sultanı adlı dizide Musa Ağa karakterini canlandıran Rumeli, dizinin başrol oyuncusu olan Burcu Özberk'in canlandıracağı Zeynep karakterinin büyük abisi olan Rıza karakterini canlandıracak. 

Kötü Kız dizisinin konusu ne?

19-03/28/abiler-kotu-kiz.png

Eğlenceli sahneleriyle de ilgi çekecek olan dizinin kadrosuna en son Uğur Uzunel katılmış, Zeynep'in küçük abisi Erkut karakterinin sahibi olmuştu. Senaryosunu Barış Erdoğan ile İlker Arslan'ın yazdığı, Serdar Gözelekli'nin yönetmen koltuğunda oturacağı dizide: abilerinin baskısı nedeniyle bunalan ve evlilik hayali kurduğu sevgilisi ile en yakın kız arkadaşının ihanetinin ardından da büyük bir şok yaşayan Zeynep Yılmaz, hayatında ilk kez kötülük yaparak patronunun oğlu Kerem'e iftira atmış ve hep iyi insan olmaya çalışan ama çaresizce bu hamleyi yapmak zorunda kalan Zeynep, iftira attığı Kerem ile evlenecek. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin