Doom Patrol ikinci sezon tarihi belli oldu! Ne zaman geliyor?

Sevilen dizinin yeni sezonu için tarih belli oldu.

Merve Mutlu
11 Haziran 2020 - 16:30
Gündem

15 bölümden oluşan ilk sezonu 15 Şubat 2019 tarihinde izleyici ile buluşan ve DC Comics süper kahramanlarından oluşan aynı adlı ekibin maceralarının anlatıldığı Amerikan dizisi Doom Patrol, 2. sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

20-06/11/doom-p.png

DC Universe'te ve Warner Media'nın yeni dijital platformu HBO Max'te birlikte yayınlanacak olan dizi, DC'nin karakterlerinden Robotman, Negative Man, Elasti-Girl ve Crazy Jane ile onları yöneten deli bilim adamı Dr. Niles Caulder'ın (The Chief) hikayesini anlatacak. her birisi kendilerine özel güçler veren kazalar geçiren, hepsi de yaraları ve şekil bozuklukları olan bu ekibi The Chief buluyor ve onları Dünya'yı korumak için tuhaf gizemleri çözmek amacıyla bir araya getiriyor.

Doom Patrol 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

20-06/11/doom-patrol-4-1591883615.png

Dr. Caulder'ın 11 yaşındaki kızı Dorothy Spinner'ın da yer alacağı ikinci sezonda kötü karakterlerden birini Abigail Shapiro canlandıracak. kadrosunda Brendan Fraser (Robotman), April Bowlby (Elasti-Woman), Diane Guerrero (Crazy Jane), Timothy Dalton (Dr. Niles Caulder) ve Joivan Wade (Cyborg) gibi isimler yer alıyor. 

Doom Patrol 2. yeni sezonu 25 Haziran'da ekrana dönüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin