Dostlar Mahallesi dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Alişan'ın yeni aşkı!

Kanal D ekranında Dostlar Mahallesi dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Alişan'ın yeni aşkı olay yarattı. Yakın bir zamanda Eda Erol ile yaşadığı aşkı sonlandıran Alişan'ın yeni sevgilisi kim?

Berfu Gürle
04 Aralık 2017 - 17:12
Magazin

Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ve Alişan'ın yaşadığı aşk, yazın en çok konuşulan aşklardan biri olmuştu. Nişanlanan çift ile ilgili sosyal medyada neredeyse her gün bir caps yapılmış Alişan ayrılık sonrasında isyan etmişti. Şimdilerde Dostlar Mahallesi dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanan Alişan'ın yeni aşkı gündeme bomba gibi düştü. 

Yaşadığı talihsizliklerden midir bilinmez Alişan bu aşkı bir sır gibi saklıyor. Yaptığı açıklamaların yanlış lanse edildiğini ve başka bir insan gibi anlatıldığından dert yanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Alişan bu sefer sevgilisini gizlemeye karar verdi. Yeni aşkının ise bir söylenti olduğunu da belirtmek isteriz.

Yeni aşkını bir sır gibi saklıyor

 17-12/04/dostlar-mahallesi-dizisi-ile-ekranlara-gelmeye-hazirlanan-alisanin-yeni-aski-1512396589.Jpeg

Çağla Şikel ile başrollerini paylaştığı dizinin çekimleri esnasında cep telefonuyla sürekli mesaj yazdığı ve sürekli bir telefon görüşmesi yaptığı Alişan'ın bu gizemli halleri ekip arkadaşlarının dikkatini çekti. Gizli gizli yaptığı bu telefon görüşmeleri ise yakın arkadaşlarının 'Yeni aşk mı?' sorularının yöneltilmesine sebep oldu. Alişan ise bu sorulara sadece güldüğü duyumlar arasında. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin