Shooter 3. sezon onayını aldı

USA Network'ün aksiyon gerilimi Shooter resmi 3. sezon onayını kaptı.

Volkan Küçükel
05 Aralık 2017 - 09:56
Gündem

Shooter dizisinin yıldız ismi Ryan Phillippe'in set dışında yaşadığı talihsiz kazanın etkilerini atlattığını ve artık tamamen sağlığına kavuştuğunu sosyal medya aracılığıyla duyurmasının birkaç gün sonrasında güzel haber geldi!

SHOOTER YOLA DEVAM EDİYOR!

Yayıncı kanal USA Network, Stephen Hunter'in 1993 senesinde yayımlanan çok satan 'Point of Impact' isimli romanı ve Paramount yapımcılığındaki Shooter filminden (2007) esinlenerek küçük ekranlara uyarladığı "Shooter" dizisine resmi 3. sezon onayını verdi.

İlk sezonu 10, ikinci sezonu 8 bölümden oluşan dizinin 3. sezonunun 13 bölümden oluşacağı belirtiliyor.

17-12/05/ryan.png

Aslında dizinin 2. sezonu için ilk sezon olduğu gibi 10 bölümlük sipariş verilmişti. Ryan Phillippe'nin yaşadığı talihsiz kaza sırasında ikinci sezonun dokuzuncu bölüm çekimleri ortalanmıştı. Oyuncunun durumunda umulan iyileşmenin gerçekleşmemesi nedeniyle çekimler durdurulmuş ve son iki bölüm rafa kaldırılmıştı.

SHOOTER 3. SEZON HİKAYESİ

Shooter'ın 3. sezonu bir önceki sezonun hikayesinin kaldığı yerden devam ederken; izleyiciler hem geçen sezon hikayesinde bir çözümleme görebilecek hem de kendilerine yeni bir hikaye sunulacak.

17-12/05/shooter-manset.jpg

Yeni hikaye, Stephen Hunter'ın Bob Lee Swagger serisinin ikinci kitabı "Black Light"a dayanacak.

Bob Lee, ikinci sezonda yaşanan olaylara bir son vermek için çabalarken; bir düşman, babası Earl'ün ölümünü çevreleyen gizemli detayları ortaya çıkarır ve Bob Lee'yi can evinden vurarak ürkütücü yeni bir komplonun içine sürükler.

SHOOTER 3. SEZON NE ZAMAN?

Dizinin yeni sezon çekimlerine yeni yılın ilk ayında Los Angeles'ta başlanacak.

Yeni sezonun başlangıç tarihinin ilerleyen aylarda duyurulması bekleniyor.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin