Vatanım Sensin oyuncu kadrosuna Alina Boz katıldı. Alina Boz kimdir?

Perşembe günleri Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşan Vatanım Sensin oyuncu kadrosuna Alina Boz katıldı. Daha önce Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı Paramparça dizisiyle tanınan Alina Boz kimdir?

Berfu Gürle
05 Aralık 2017 - 11:10
Gündem

Perşembe günlerinin reyting birincisi Vatanım Sensin oyuncu kadrosuna Alina Boz katıldı. Kanal D ekranında yayınlanan dönem dizisinin yeni fragmanında büyük bir sürpriz izleyenleri karşıladı. Vatanım Sensin 36. Bölüm fragmanında Alina Boz'un sahnesi oldukça merak yarattı. Genç ve güzel oyuncu diziye konuk oyuncu olarak mı katıldı? Alina Boz kimdir?

17-12/05/vatanim-sensin-36-bolum-alina-boz-kimdir.png

Bu Perşembe 36. Bölümü ile ekranlara gelecek dizide Alina Boz konuk oyuncu mu olacak? Daha önce yer aldığı Paramparça dizisinde üstün bir başarı sergileyen Boz, dizi de hangi karakteri canlandıracak?

Alina Boz Kimdir?

17-12/05/alina-boz-kimdir.jpg

14 Haziran 1998 yılında dünyaya gelen genç ve güzel oyuncu ilk kez Cesur Hemşire dizisinde Canan karakterine can verdi. Yıldızı, Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı Paramparça dizisinde parladı. Güzel oyuncu Paramparça dizisinde Hazal karakterine can verdi. Dizi için saçlarını dahi kazıtması oldukça konuşulmuş ve gösterdiği başarı takdir edilmişti. 

Gösterdiği çaba ve başarı ile çok kısa zamanda televizyon dünyasının aranan yüzü haline gelmiştir. Ata Demirer ve Justin Bieber ile Avea reklamlarında yer alan Alina Boz birçok reklam projesinde bulunmuştur. 

17-12/05/alina-boz.jpeg

Soyadı benzerliğinden ötürü Murat Boz ile akraba olduğu konuşulan Alina, 2010 yılında genç kız dergisi Heygırl'ün Murat Boz ile birlikte kapak yüzü olmuştur. Güzel oyuncunun boyu 1.72 uzunluğunda kilosu ise 50'dir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin