Meryem dizisi final mi yapıyor? Meryem 19. Bölümde her şeyi açıklıyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Meryem dizisi final mi yapıyor? Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin Meryem karakteri 19. Bölümde her şeyi açıklıyor. Gerçek katil kim? O karanlık gecede ne oldu?

Berfu Gürle
04 Aralık 2017 - 16:51
Gündem

Her Çarşamba Kanal D ekranlarına gelen dizi Meryem 19. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyen 'Meryem dizisi final mi yapıyor?' sorusunu sordu. Meryem 19. Bölümde her şeyi açıklıyor. Dizide ki sır perdesi aralanmaya başladı. Tüm gerçekler ortaya çıkınca dizi sona mı erecek? 

17-12/04/meryem-dizisi-final-mi-yapiyor-meryem-19-bolumde-her-seyi-acikliyor-1512395137.png

Dizi ile ilgili iddialardan biride aldığı düşük reyting oranları. Başladığı günden bu yana yüksek reytinglere sahip olan dizi son bölümlerde düşüşe geçti. Gerçeklerin açıklanması ve reytinglerin düşmesiyle dizinin final yapacağı da gündeme gelmiş oldu. 

Dizinin başrollerini Furkan Andıç (Savaş), Ayça Ayşin Turan (Meryem) ve Cemal Toktaş (Oktay) yer alırken yönetmen koltuğunda Barış Erçetin yer alıyor. Dizinin senaryosunu Emre Özdür, yapımcılığını Erol Avcı ve yapımını ise TMC üstleniyor.

17-12/04/meryem-dizisi-final-mi-yapiyor.png

Kanal D'nin yayın akışına hazırlann iki projesi Hıçkırık ve Dostlar Mahallesi'nde de hazırlıklar hız kesmeden sürüyor. Çarşamba günlerinin birincisi Diriliş Ertuğrul'un sezona başlamasıyla reyting düşüşü yaşayan Meryem yayından kaldırılarak final yapacak mı? Bu ay sonuna kadar final yapacağı konuşulan dizi için henüz resmi bir açıklama yok. 

Meryem 19. Bölüm Fragmanı

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin