Yalaza dizisine Demir Karahan dahil oldu

Adanalı, Tatar Ramazan ve Kardeş Payı gibi dizilerde yer alan usta oyuncu Demir Karahan Yalaza'ya dahil oluyor.

Berfu Gürle
04 Aralık 2017 - 15:21
Gündem

Trt 1 ekranlarının sevilen projesi Yalaza dizisine Demir Karahan dahil oldu. Usta oyuncu diziye hangi karakter ile dahil olacak? 11. Bölümü yayınlanan dizi yeni bölümünde izleyicisine kaliteli vakit geçirtecek.

Hangi karaktere can verecek?

Demir Karahan dizisi 'Ejder' karakteri canlandıracak. Ejder karakteri 12. Bölüm ile seyirci karşısına çıkacak. 11. bölümde baş karakter İbrahim'in vefat eden eşinin zengin babası rolüyle diziye dahil olacak.

17-12/04/yalaza-dizisine-demir-karahan-dahil-oldu-1512389941.Jpeg

Eşinin vefatının ardından İbrahim'e hesap sormaya gelen Ejder, yayınlanan fragmanında 'kızımı öldürdüğün gibi torunumu da öldürmene izin vermeyeceğim' der. Ejder'in bildiği birşeyler mi var? Peki Ejder ne yapacak torununu İbrahim'in elinden almaya mı çalışacak. İşte bu soruların hepsi bu akşam Trt 1 ekranlarına gelecek olan 12. Bölümünde cevap bulacak. 

Yalaza dizisi bu akşam ve her Pazartesi saat 20.00’de TRT1 ekranında!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin