Annem dizisi 10 yıl sonra 178 bin dolara satıldı

Senaryo yazarı Gamze Özer'in Annem dizisi 10 yıl sonra 178 bin dolara satıldı. Başarılı senarist Özer'e yaklaşık 700 bin TL kazandırdı.

Berfu Gürle
04 Aralık 2017 - 14:18
Gündem

Sihirli Annem, Kınalı Kar, Acemi Cadı ve Hanımın Çiftliği gibi uzun soluklu ve büyük ses getiren dizilerin senaryosunu kaleme alan Özer, başarısını bir kez daha kanıtladı. Daha önce 32. Altın Kelebek TV Yıldızları Ödül Töreni’nde 'Sihirli Annem' dizisi ile 'Jüri Özel Ödülü'nün sahibi olmuştu.

Annem dizisi Meksika'ya satıldı

Annem dizisi 10 yıl sonra 178 bin dolara satıldı. Meksika tarafından satın alınan Annem dizisi Özer'e yaklaşık olarak 700 bin TL kazandırdı. 2007 senesinde Kanal D ekranında 64 bölüm yayınlanarak iki sezon boyunca seyircisiyle buluşan dizinin yapımcılığı Faruk Turgut üstlendi. Gold Film imzalı Annem dizisi 100 dakikalık bölümler olarak ekranlara geldi.  

17-12/04/annem-dizisi-10-yil-sonra-178-bin-dolara-satildi.jpg

Dizinin yönetmen koltuğunda ise Veli Çelik, Taner Akvardar, Adnan Güler ve Faruk Teber yer aldı. Meksiya satışı yapılan 'Annem' dizisinde Vahide Perçin, Talat Bulut ve İlhan Şeşen başrolleri paylaştı. Usta isimlere Duygu Yetiş, Ali Erkazan, Seda Akman, Tuncer Salman ve Emel Göksu gibi birçok isim eşlik etti.

Dram türünde seyirci karşısına çıkan Kanal D dizisi, Musa ve Zeynep'in aşkını anlattı. Dizide Zeynep Eğilmez karakterine can veren Vahide Perçin'e Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından 2008 yılının Kadın Oyuncusu ödülünü verildi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin