Jet Sosyete ne zaman başlıyor? Hangi kanalda? Oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu mu?

Başarılı senarist Gülse Birsel'in yeni komedi dizisi yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde adının açıklandığı dizi Jet Sosyete ne zaman başlıyor? Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi uzun soluklu komedi dizilerinin de senaristi olan Birsel'in yeni macerası Jet Sosyete'nin oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu mu? Hangi kanalda?

Berfu Gürle
04 Aralık 2017 - 12:00
Gündem

1 Aralık'ta vizyona giren Aile Arasında filminin senaryo sahibi Gülse Birsel'in yeni dizisi Jet Sosyete geliyor. Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi eskimeyen, uzun soluklu fenomen dizilere imzasını atmış Birsel'in yeni projesi, izleyicisinde heyecan yarattı. Jet Sosyete ne zaman başlıyor? Dizinin Oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu mu?

Türk dizi formatında dizilerin yayın süresi ortalama 150 dakikalık bölümler şeklinde yayınlanıyor. Alışılmışın aksine Jet Sosyete dizisi 60-70 dakikalık bölümler ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin senaryosu Gülse Birsel tarafından kaleme alınırken yönetmen koltuğunda Eyvah Eyvah serisi ve Deliha'nın yönetmenliğini yapmış Hakan Algül yer alıyor. Ayrıca dizinin yapımını da BKM Film üstlenecek. 

Jet Sosyete ne zaman başlıyor? Hangi kanalda? 

Dizi 2018 Ocak ayında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Star Tv ekranlarında yayınlanacağı konuşulan dizinin oyuncu kadrosu heyecan yarattı. Dizinin kesin olarak hangi kanalda yayınlanacağı ise geçtiğimiz günlerde netleşecek.

Dizinin Oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu mu?

Jet Sosyete, sitcom-komedi türüyle izleyicisiyle buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Sarp Apak, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren ve Bartu Küçükçağlayan'la çalışacağı duyurulmuştu. Kadroya yeni bir isim daha dahil oldu. O isim ise Küçük Sırlar ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Ecem Uzun oldu. Ecem Uzun 2016 yılında vizyona giren Tereddüt filminde Elmas karakterine can vermiş ve üstün başarısı sayesinde Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nün sahibi olmuştu. 

17-12/04/ecem-uzun-kimdir.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin