DOTA: Dragon's Blood animesinin 2. sezonu Netflix'te! Yeni sezon detayları

Sürükleyici fantastik anime dizi "DOTA: Dragon's Blood" 2. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon hakkında bilinmesi gerekenler...

X-Men: Birinci Sınıf ve Thor'un senaristi Ashley Miller tarafından yaratılan sürükleyici fantastik anime dizi "DOTA: Dragon's Blood" geri döndü!

İlk kitabı 25 Mart 2021'de yayınlanan animenin 2. kitap bölümleri 18 Ocak 2022 Salı tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

İkinci kitap, ilki gibi 8 bölümden oluşurken; bölüm süreleri 25 ile 27 dakika arasında değişiyor.

Çevrimiçi oyundan uyarlanan bu epik fantezi; dünyayı tüm kötülüklerden arındırmaya kararlı olan Davion adlı ünlü ejderha şövalyesinin öyküsünü anlatıyor. Davion güçlü, kadim bir eldwurm ile yaşadığı karşılaşmanın ve yolunun gizli bir görevdeki asil Prenses Mirana ile kesişmesinin ardından kendini aklının ucundan bile geçiremeyeceği olayların ortasında buluyor.

DOTA: DRAGON'S BLOOD 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, 2. kitapta izleyiciyi neler bekliyor?

Yeni kısımda; düzen yıkılmış, kargaşa hüküm sürmektedir. Şimdi tüm kahramanlar, dünyanın karanlığa gömülmesine neden olacak korkunç güçlerle savaşma çağrısına kulak vermelidir.

Sezonu açılışında; Elementalist, bir iblisle anlaşma yaptıktan sonra Selemene ile yüzleşirken; Mirana ve Luna birlikleri hazırlıyor. Davion ise ölümcül sonuçlara yol açan bir keşif yapıyor.

22-01/18/dota-dragons-blood-anime.jpeg

Kaiju Boulevard, Netflix Animation, Studio Mir & Valve iş birliğiyle hazırlanan dizinin seslendirme kadrosu Yuri Lowenthal, Lara Pulver, Kari Wahlgren, Alix Wilton Regan, Troy Baker, Freya Tingley, Tony Todd, Josh Keaton, JB Blanc, Victoria Atkin, Anson Mount, Doug Bradley, Toby Shmitz, Michael Dorn, Tara Platt'tan oluşuyor.

22-01/18/dota-dragons-blood-izle.jpeg

DOTA: Dragon's Blood'un yeni kısım bölüm rehberi şu şekilde:

- 2. Kitap 1. Bölüm: "Hiçbir Şey ile Hiçbir Şey" (25 dk.)
- 2. Kitap 2. Bölüm: "Benim Kılıcım, Benim Hayatım" (25 dk.)
- 2. Kitap 3. Bölüm: "Durumların Ecesi" (26 dk.)
- 2. Kitap 4. Bölüm: "Kasvetli ve Tenha Deniz" (26 dk.)
- 2. Kitap 5. Bölüm: "Ölülerin Gömülüşü" (26 dk.)
- 2. Kitap 6. Bölüm: "Sümbül Kız" (26 dk.)
- 2. Kitap 7. Bölüm: "Menekşe Rengi Saat" (26 dk.)
- 2. Kitap 8. Bölüm: "Düşsel Şehir" (27 dk.)

"DOTA: Dragon's Blood: 2. Kitap" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin