İki Anne, İki Kız 3. sezon olacak mı? Daughter From Another Mother'dan haber var!

Meksika dizisi "İki Anne, İki Kız (Daughter From Another Mother / Madre solo hay dos)" 3. sezon gelecek mi sorusu cevabını buldu! İşte dizinin 3. sezonuna dair gelişmeler...

Kadın odaklı komedi dizisi "İki Anne, İki Kız (Daughter From Another Mother / Madre solo hay dos)" ikinci sezonuyla da büyük ilgi görürken dizi hayranları 3. sezonun gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı bile!

İKİ ANNE İKİ KIZ 3. SEZON YOLDA!

Ve Netflix dizi hayranlarını fazla bekletmedi! Doğumda bebekleri karışan iki kadının eğlenceli hikâyesini anlatan Meksika dizisi "İki Anne, İki Kız" platformdan resmi 3. sezon onayını aldı!

Gelişme, Netflix'in Latin Amerika sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

İKİ ANNE İKİ KIZ İZLENME RAKAMLARI

İkinci sezonuyla Netflix'e tatmin edici izlenme rakamları getiren Madre solo hay dos'un yeni sezon onayı alması buna bağlı olarak beklenen bir gelişmeydi diyebiliriz.

22-01/17/daughter-from-another-mother-foto.jpeg

İlk sezonu 20 Ocak 2021 Çarşamba, ikinci sezonu 24 Aralık 2021 Cuma tarihinde yayınlanan yapımın yeni sezonunun ne zaman izleyiciyle buluşacağı konusunda açıklama ilerleyen aylarda yapılacak.

Doğum yapmalarının ardından hastanede bebeklerinin karıştığını öğrenen iki kadının yeni hayatlarına alışmak için bir plan yapmasını ve artık sıra dışı da olsa tek bir aile kurma yoluna girmesini konu edinen dizinin 2. sezonunda; Ana ve Mariana aralarını düzeltmek için zorlu bir yola girerken, yeni aşklar ve heyecan verici kariyer fırsatlarının aile dinamiklerini derinden sarsmasına tanıklık etmiştik.

Ludwika Paleta ve Paulina Goto ikilisinin başrollerde yer aldığı Madre solo hay dos'un oyuncu kadrosunda ayrıca Martín Altomaro, Liz Gallardo, Javier Ponce, Oka Giner, Zaide Silvia Gutiérrez, Dalexa Meneses, Lisa Owen, Emilio Beltrán Ulrich, Fernando Memije, Elena del Río, Christian Chávez gibi isimler yer alıyor.

22-01/17/daughter-from-another-mother-3-sezon-onayi.jpeg

Perro Azul yapımcılığında hazırlanan Daughter From Another Mother'ın senaryosunu ise Carolina Rivera ve Fernando Sariñana ikilisi kaleme alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin