Doubt iptal edildi

CBS, henüz iki bölümünü geride bırakan sezon ortası dönemi dizisi Doubt'u iptal etti ve diziyi yayın akışından çekti.

CBS'ten zamanlaması nedeniyle beklenmedik bir iptal haberi geldi!

DOUBT'UN ÖMRÜ SADECE İKİ BÖLÜM OLDU

Kanal, henüz iki bölümünü geride bırakan sezon ortası dönemi dizisi "Doubt"u iptal etti ve diziyi yayın akışından çekti.

Katherine Heigl'i başrolde izlediğimiz hukuk dramasının zaman diliminde artık 08 Mart Çarşamba akşamı ikinci sezonuna başlayacak olan Criminal Minds: Beyond Borders'ı izleyeceğiz. Önümüzdeki hafta oluşacak boşluk ise Bull'un tekrar bölümünün yayını ile kapatılacak.

KALAN BÖLÜMLERİ İZLEYEBİLECEK MİYİZ?

Bu arada Doubt'un 13 bölümlük ilk sezonunun tüm bölümlerinin çekildiği ve prodüksiyonun geçtiğimiz sene sonlarına doğru tamamlandığı belirtiliyor. Yayınlanmayan 11 bölümün ekranlara gelip gelmeyeceği ya da ne zaman ekranlarda olacağı konusunda ise şimdilik bir açıklama yapılmış değil.

Doubt; Heigl, Laverne Cox ve Dulé Hill gibi isimlerle sezon ortası döneminin başlamadan en çok gündeme gelen dizilerinden bir olmasına rağmen izlenme oranlarında deyim yerindeyse çakılınca kanaldan böylesine hızlı bir karar geldi.

17-02/25/doubt-cbs-iptal.jpg

"DOUBT" REYTİNGLERİ

15 Şubat'ta ekranlara gelen ilk bölümüyle 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.8 reyting ve 5.3 milyon izleyici rakamlarını elde edip yayın hayatına oldukça kötü bir başlangıç yapan dizi; ikinci bölümüyle bu rakamları yaklaşık yüzde 25'lik ciddi bir düşüşle 0.6 reyting ve 4.027 izleyici rakamlarına çekince CBS, kanal standartları nedeniyle diziyi yayından çekme kararı aldı.

Doubt; ABC'nin medikal draması Grey's Anatomy'deki Dr. Izzie Stevens rolüyle sevdiğimiz Heighl'in son üç yıl içindeki ikinci başarısız dizi denemesi oldu. Aktrisi 2014-15 sezonunda devlet başkanının günlük brifingini oluşturmakla yükümlü bir CIA analistine hayat verdiği NBC'nin State of Affairs dizisinde izlemiştik. Ancak dizi, 13 bölümlük ilk sezonunun ardından iptali gören bir diğer dizi olmuştu.

Doubt'ın iptali sizce doğru bir karar mıydı?

'Doubt' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin