Fox'un yeni medikal draması The Resident'ın oyuncu kadrosunda kimler var?

Son dönemde CBS'in final yapan dizisi The Good Wife'ta Cary Agos karakteriyle izlediğimiz Matt Czuchry, bu dizinin ardından ekranlara ara vermeden dönmeye niyetli görünüyor. Oyuncunun yeni adresi pilot bölüm siparişi verilen The Resident dizisi oldu.

Volkan Küçükel
25 Şubat 2017 - 14:10
Gündem

Son dönemde CBS'in final yapan dizisi The Good Wife'ta Cary Agos karakteriyle izlediğimiz Matt Czuchry, bu dizinin ardından ekranlara ara vermeden dönmeye niyetli görünüyor.

Aktör, Fox'un yeni sezon için pilot bölüm siparişini verdiği medikal temalı dizilerinden "The Resident"ın oyuncu kadrosuna katıldı.

"THE RESIDENT" KONUSU

Dizi; işinde başarılı olmak isteyen idealist genç bir doktor Devon Pravesh'in (Halt and Catch Fire'dan Manish Dayal), kendini beğenmiş ve parlak zekalı Conrad Hawkins'in (Czuchry) gözetimi altında Kings County Hospital'daki ilk gününe başlaması ekseninde gelişen olayları bizlere aktaracak. Modern tıbbın iyi ve kötü yanlarının görüleceği bu dünyada yaşamlar kurtarılabilir ya da kaybolabilir ancak umutlar her zaman paramparça olmaktadır.

Oyuncu kadrosundaki bir diğer isim Bruce Greenwood ise baş cerrah Dr. Soloman Bell karakterine hayat verecek.

17-02/25/matt-cuchry-the-resident.jpg

DİZİNİN MUTFAĞINDA KİMLER VAR?

Pilot bölümün senarist ve yürütücü yapımcılığını Amy Holden Jones (Black Box) ve Code Black dizisinde beraber çalışan Hayley Schore ile Roshan Sethi üçlüsü üstleniyor. Oly Obst ve Training Day yönetmeni Antoine Fuqua projenin yapımcı kadrosundaki diğer isimler. Phillip Noyce ise pilot bölümün yönetmen koltuğuna oturacak isim.

CZUCHRY'NİN DİZİ KARİYERİ

Oyunculuk kariyerinin son yedi senesini 2009-2016 seneleri arasında ekranlarda olan ve final yapan hukuk draması The Good Wife ile geçiren Czuchry, yakın zamanda Netflix'in dirilttiği Gilmore Girls projesi Gilmore Girls: A Year in the Life'ta Logan Huntzberger karakteriyle yeniden ekranlara dönmüştü.

Fuqua Films ve 3 Arts Entertainment'ın, 20th Century Fox TV işbirliğiyle yapımını üstlendiği "The Resident"ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

'Matt Czuchry - The Good Wife':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin