Black Lightning'i kimin canlandıracağı belli oldu!

The CW kanalının romantik komedi dizisi Hart of Dixie'nin Lavon Hayes'ı olarak hatırlayacağımız Cress Williams, DC Comics evrenine dayalı olarak hazırlanacak Black Lightning'in pilot bölümünün başrol oyuncusu olarak kadroya katıldı.

Volkan Küçükel
25 Şubat 2017 - 19:50
Gündem

Bir süredir gündemde olan "Black Lightning"in dizi projesiyle ilgili sonunda somut adımlar atılmaya başlandı.

Fox ile olan ilişkisi başlamadan sona eren projenin pilot bölümünün yayın haklarının The CW kanalına geçmesinin ardından ilk etapta kuşkusuz en çok merak ettiğimiz şey gerçek adı Jefferson Pierce olan Black Lightning'i kimin canlandıracağıydı.

BLACK LIGHTNING = CRESS WILLIAMS

Ve o isim artık belli! The CW kanalının sempatik romantik komedi dizisi Hart of Dixie'nin Lavon Hayes'ı olarak hatırlayacağımız Cress Williams, DC Comics evrenine dayalı olarak hazırlanacak pilot bölümün başrol oyuncusu olarak kadroya katıldı.

"BLACK LIGHTNING" KONUSU

Black Lightning'in hikayesi nasıl olacak derseniz;

Dizi; yıldırım yaratıp kontrol edebilen yeteneğe sahip emekli süper kahraman Jefferson Price'ın, kızının adalet arayışına girmesi nedeniyle yeniden düzen sağlayıcı moduna girmesi ve süper kahraman olarak sahalara dönmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

17-02/25/black-lightning-dizi.jpg

Jefferson ve iki kızı Jennifer ile Anissa dışında Pierce'in eski karısı Lynn da hikayede kendilerine yer bulacak karakterler.

WILLIAMS'IN DİZİ KARİYERİ

47 yaşındaki Cress Williams televizyon kariyerinde Hart of Dixie dışında Beverly Hills, 90210, ER, Veronica Mars, Grey's Anatomy ve Prison Break gibi çeşitli dizilerde de boy göstermişti.

17-02/25/black-lightning.jpg

YARATICI KADRO

Mara Brock Akil ve Salim Akil (Being Mary Jane) ikilisinin senaryounu kaleme aldığı pilot bölümün yürütücü yapımcı kadrosunda bu ikili ile birlikte Greg Berlanti (Arrow, The Flash) ve Sarah Schechter yer alıyor.

Bakalım dizinin pilot bölümü beğenilip proje diziye dönüşebilecek mi? Böyle bir durumda dizi, 2017-18 sezonu takvimi içinde karşımızda olacak.

Merakla beklenen rol için Cress Williams'ın seçilmiş olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Peki sizin hayalinizdeki Black Lightning kim?

'Cress Williams - Hart of Dixie':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin