MacGyver'ın 2. sezonu olacak mı?

80'li yılların unutulmayan dizileri arasında bulunan MacGyver'ın günümüze uyarlanmış versiyonu olan CBS dizisi MacGyver'ın 22 bölümden oluşan ilk sezonu sürüyor. Peki reytingleri ne durumda?

Kara Şimşek, A Takımı, Magnum gibi 80'li yılların unutulmayan dizileri arasında bulunan MacGyver'ın günümüze uyarlanmış versiyonu olan CBS dizisi MacGyver'ın 22 bölümden oluşan ilk sezonu sürüyor.

1985 yapımı orijinal dizinin hayranlarının burun kıvırdığı ve bu hayranların etkisiyle IMDb'de 4.8 gibi oldukça düşük bir ortalamaya sahip diziyi günümüz Amerikan izleyicileri sevdi mi dersiniz?

"MACGYVER" REYTİNGLERİ

Amerikan hükümetinin içinde oluşturduğu gizli bir teşkilatta görev yapan ve sıradışı sorun çözme teknikleriyle bir çok hayat kurtaran MacGyver'ın maceralarını izlediğimiz dizi, geçtiğimiz yıl 23 Eylül'de ilk bölümüyle ekranlara gelmiş ve 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.67 reyting oranı ve 10.896 milyon izleyici ile yayın hayatına oldukça iyi bir başlangıç yapmıştı. 

Devam eden bölümlerinde reytingleri büyük ölçüde 1.0'in altına düşmeyen dizi, izleyici sayılarında ise 7 ila 8 milyon arasında gezindi.

BU HAFTA EN DÜŞÜK İZLEYİCİ SAYISI

Geçtiğimiz hafta 0.9 reyting oranıyla sezonun en düşük oranını elde eden dizi, bu hafta yüzde 22'lik yükselişle bu oranı 1.1'e çekti. Ancak, dizinin ekranlara gelen son bölümü bu kez 7.013 milyon izleyici ile sezonun en düşük izleyici sayısını elde etti.

17-02/26/macgyver-dizisi.jpg

2. SEZON ONAYI ALIR MI?

Bu tür düşüş ve yükselmelere rağmen MacGyver'ın genel reyting ortalamasının Cuma yayın kuşağı için gayet yeterli olduğunu belirtmek gerekiyor. Şu anda sezon genel ortalaması 1.12 reyting oranı ve 7.935 milyon izleyici. Mevcut rakamlarla dizinin ikinci sezon onayı almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Lucas Till, George Eads, Sandrine Holt, Tristin Mays ve Justin Hires gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizi, sezonun 18. bölümü "Flashlight" ile 10 Mart'ta kaldığı yerden devam edecek.

"MacGyver tanıtım videosu":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin