Dünyanın En Harika Ulusal Parkları ile Netflix'te benzersiz bir gezinti! Konusu, fragmanı

ABD eski Başkanı Barack Obama'nın anlatıcılığındaki destansı belgesel dizisi "Dünyanın En Harika Ulusal Parkları (Our Great National Parks)" Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, fragmanı, bölüm bilgileri...

Dünya genelinde ulusal parklar ne kadar izole olursa canlıları da bir o kadar sıra dışı ve davranışları da bir o kadar farklı oluyor...

Anlatıcılığını ABD eski Başkanı Barack Obama'nın üstlendiği çarpıcı ve destansı belgesel dizisi "Dünyanın En Harika Ulusal Parkları (Our Great National Parks)" Netflix izleyicisiyle buluştu.

İzleyicilerini dünyanın en harika ulusal parklarında ve vahşi yaşam bölgelerinde gezintiye çıkaran yapımın sezonu 5 bölümden oluşuyor.

Mavi Gezegen II belgeselinin baş yapımcısının arkasında olduğu Dünyanın En Harika Ulusal Parkları, izleyicileri dünyanın en ünlü ulusal parklarında doğayı deneyimlemeye davet ediyor. Baş yapımcılığını ve anlatıcılığını ise kamu arazilerini ve su kaynaklarını korumak için tarihteki tüm ABD Başkanlarından daha fazla çaba gösteren ABD eski Başkanı Barack Obama üstleniyor.

DÜNYANIN EN HARİKA ULUSAL PARKLARI NASIL BİR YAPIM?

Beş kıtaya uzanan serüven; doğa harikaları, mizah ve iyimserlikle dolup taşıyor. Her bir bölüm, bir ulusal parkın hikâyesini bazıları büyük, bazılarıysa olağanüstü derecede küçük olan vahşi sakinlerinin hayatları aracılığıyla anlatırken insanlar ve doğa arasındaki değişen ilişkiyi de mercek altına alıyor.

Belgesel dizi; Kaliforniya'da bulunan Monterey Körfezi'nin suları, Kenya'daki Tsavo Ulusal Parkı'nın kızıl toprakları, Endonezya'daki Gunung Leuser Ulusal Parkı'nın bereketli yağmur ormanları ve Şili Patagonyası'nın heybetli arazisi gibi çeşitli yerlere götürdüğü izleyicileri dışarı çıkıp doğayı keşfetmeye, bu tabiat alanlarının kalkınması için yeni yollar yaratmaya ve gelecek nesiller için bu alanları aktif bir şekilde korumaya çağırıyor.

Wild Space yapımı bu belgesel dizisi, Higher Ground Productions ve Freeborne Media iş birliği ile hayata geçirildi.

22-04/13/our-great-national-parks-poster.jpg

HER BİR BÖLÜM AYRI BİR DÜNYA

Sezonun, süreleri 50 ila 54 dakika arasında değişen bölümlerinin sıralaması ise şöyle:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Mucizevi Bir Dünya" (51 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Şili Patagonyası" (54 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Tsavo, Kenya" (50 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Monterey Körfezi Ulusal Deniz Koruma Alanı, ABD" (52 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Gunung Leuser, Endonezya" (52 dk.)

22-04/13/our-great-national-parks-izle.jpeg

"Our Great National Parks" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin