Ebola virüsü salgını temalı yeni dizi The Hot Zone için ilk fragman yayınlandı!

National Geographic'in Julianna Margulies'li yeni dizisi The Hot Zone için ilk fragman geldi. The Hot Zone konusu, oyuncu kadrosu ve tanıtım fotoğrafları...

Son dönemde izleyicilerine orijinal diziler sunmaya başlayan National Geographic'in Julianna Margulies'li (The Good Wife) dramatik ve gerçeğe dayalı gerilim türündeki mini dizisi "The Hot Zone" için ilk fragman yayınlandı.

Richard Preston'ın 1995 senesinde yayımlanıp çok satanlar listesine giren; Ebola virüsü ve virüsün insan ırkı üzerindeki etkilerini konu edinen The Hot Zone: A Terrifying True Story isimli kitabından esinlenerek dizileştirilen projenin arkasında yürütücü yapımcı Ridley Scott, Lynda Obst Productions ve Fox 21 Television Studios bulunuyor.

THE HOT ZONE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Çekimlerine sonbahar döneminde Toronto ve Güney Afrika'da başlanan ve sezonu 6 bölümden oluşan dizi 27 Mayıs'tan itibaren izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

19-02/11/the-hot-zone-1-bolum.jpg

"THE HOT ZONE" KONUSU

The Hot Zone'ın hikayesi; Orta Afrika'da yağmur ormanlarının bulunduğu bölgeden çıkan ölümcül ve oldukça bulaşıcı bir virüs olan Ebola'nın kökenleri ve virüsün ABD topraklarına ilk gelişi hakkında dehşet verici gerçek hikayelere odaklanıyor.

1989 senesinde virüsün ilk olarak şempanzelerde ortaya çıkışının ardından Washington banliyölerindeki bilimsel laboratuvarlarda virüsün yayılımını önleyecek bilinen herhangi bir tedavi yoktur.

19-02/11/the-hot-zone-dizi-izle.jpg

Gizli bir askeri SWAT ekibi ile çalışan ABD Ordusu'nun kahraman veteriner hekimi Dr. Nancy Jaax (Julianna Margulies), salgının insan nüfusuna yayılmasını önlemeye çalışırken kendisini ölümcül bir tehlikenin içine atar.

19-02/11/margulies.jpg

THE HOT ZONE OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Noah Emmerich (The Americans), Topher Grace (That '70s Show), Liam Cunningham (Game of Thrones), Robert Sean Leonard (House), James D'Arcy (Homeland), Grace Gummer (Mr. Robot) ve Paul James (The Path).

The Hot Zone'un yürütücü yapımcı kadrosu ise Lynda Obst, Kelly Souders, Brian Peterson, Jeff Vintar, Ridley Scott ve Brian Wayne Peterson'dan oluşuyor.

"The Hot Zone" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin