Sıfır Bir 5. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde bizleri neler bekliyor?

Sıfır Bir 5. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Blutv'nin sevilen internet dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Nurşah
11 Şubat 2019 - 17:14
Yeni Bölüm

Blutv özel yapımı olan dizi 5. sezon bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye ve her hafta heyecan dozunu artırmaya devam ediyor. Yeni bölümde bizleri neler bekliyor? Sıfır Bir 5. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sıfır Bir 5. sezon 4. bölüm fragmanı

Sıfır Bir 5. sezon 4. bölümde neler olacak?

Sevilen internet dizinin geçtiğimiz hafta izleyici karşısına çıkan bölümünde oldukça heyecanlı sahneler yaşandı. Kumarhane planını işleyişe koyan Gökhan, mahalle içerisinde yavaş yavaş ayrılıkların ortaya çıkmasına sebep oldu. 

Necip ise Nesih ve arkadaşlarına hapishaneden çıkış yolunu bildiğini söyledi. Ona inanan Nesih, kaçış planını devreye soktu. Güvenilmez karakteri ve acımasızlığı ile dikkatleri üzerine çeken Nesih ise gardiyanlara kaçış planını söyledi.

Savaş cephesinde ise işler oldukça karıştı. Avukatının şikayeti üzerine denetime gelen müfettişlere hapishane müdürünün yaptığı işkence, tecavüz ve onaylanmayan davranışları anlattı. Dizinin ekrana gelen bölümünün son sahnesinde ise Savaş ve Azad'ın çıkan kavga esnasında hapishane müdürü ve gardiyanları öldürdüğünü izledik...

19-02/11/sifir-bir-5-sezon-4-bolum.jpg

Merakla beklenen dizinin bu bölümünde ise Savaş ve Azad'ın başına gelecekler oldukça merak ediliyor.  Firar kararları Necip tarafından gardiyanlara söylenen Nesih ve cephesi ise hapishanede kargaşaya sebep oluyolar. Cihat'ın kuzeni Abbas ise mahalleli tarafından nasıl karşılanacak yeni bölümde öğreneceğiz. Sıfır Bir heyecan dolu yeni bölümü ile 13 Şubat Çarşamba günü saatler 19.01'i gösterdiğinde izleyici karşısında olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin