Usta oyuncu Metin Coşkun Jet Sosyete dizisine konuk oluyor!

Metin Coşkun, Tv8'in sevilen dizisi Jet Sosyete'ye konuk oluyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
11 Şubat 2019 - 16:00
Yeni Bölüm

Kadrosunda; Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Çağlar Çorumlu, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Bartu Küçükçağlayan, Derya Karadaş, Aslı Bekiroğlu, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Sarp Apak, Deniz Cengiz ve Yasemin Sakallıoğlu gibi isimlerin yer aldığı, Tv8'in sevilen dizisi Jet Sosyete, 1 haftalık aranın ardından bomba gibi bir bölümle ekranlara dönüyor. 

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, senaryosunu ise Gülse Birsel'in kaleme aldığı Jet Sosyete dizisi, usta oyuncu Metin Coşkun'un da katılımıyla bomba gibi bir Sevgililer Günü konsepti ile ekranlarda olacak. 

19-02/11/fazli-bey.png

Ayşe Nil Şamlıoğlu'nun canlandırdığı Zahide karakteri ile Metin Coşkun'un canlandırdığı Fazlı karakterinin Sevgililer Günü buluşması, ekranları başındaki izleyicileri kahkahalara boğacak. 

Jet Sosyete'nin 13 Şubat akşamı yayınlanacak olan 29. bölümünde; gerek sinema ve dizi ile ekranda, gerekse tiyatro sahnesinde pek çok önemli yapımda rol alan usta oyuncu Metin Coşkun konuk olarak Zahide karakterinin eski mahallesindeki kuru temizlemeci Fazlı Bey rolünde izleyici karşısına çıkacak ve kahkaha tufanları kopacak. 

Jet Sosyete 29. yeni bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin