Ebru Akel ile Sefo Gerginliği!

Sefo, Ebru Akel’i tanımayınca nasıl gerginlik çıktı?

Volkan Usta
05 Ekim 2022 - 15:57
Viral

Show TV’nin sevilen sabah programı Ebru & Murat Bu Sabah’ta bugün magazin gündemini meşgul eden o iddiaya yanıt geldi. Ebru Akel, “Sefo, Ebru Akel’i tanımayınca nasıl gerginlik çıktı?” başlıklı haberi canlı yayında yalandı. Sefo’yu sevdiğini ve her şeyin bir espriden ibaret olduğunu ifade eden ünlü sunucu, “Bundan bir malzeme çıkarmaya çalışmayın” diyerek iddialara son noktayı koydu. 

22-10/05/bu-sabah-2.jpg

Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği 26. Altın Objektif ödül töreni 3 Ekim Pazartesi akşamı ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Show TV’nin medya sponsoru olarak destek verdiği gecenin sunuculuğunu Ebru Akel ile Murat Güloğlu üstlendi. Törene ünlü rap şarkıcısı Sefo da katıldı. Magazin haberlerinde yer alan iddiaya göre Ebru Akel, Sefo ile fotoğraf çektirmek istedi ancak Sefo, “Sizi tanımıyorum” diyerek Akel’in bu isteğini reddetti. Çıkan bu haberlerin üzerine Ebru Akel, Bu Sabah canlı yayınında iddialara yanıt verdi. Akel, “Saçmalık, bundan bir malzeme çıkarmaya çalışmayın. Bizim öyle bir gerginliğimiz  yok. Aksine bu durumla çok da eğlendik. Tören gecesi kuliste fotoğraf çekelim dediğimde Sefo son derece kibar bir şekilde, sabah saatlerinde uyuyor oluyorum o yüzden sizi tanımıyorum, dedi. Ben de bunu sahnede anlattım. Sefo’ya da buradan sevgi ve selamlar. Tanışmış olduk işte” dedi.

22-10/05/bu-sabah-3.jpg

Sefo ile birlikte çekildikleri fotoğrafı da canlı yayında izleyicilere gösteren Ebru Akel, “Sahne üzerinde elimdekini sadece okumak dışında farklı yeteneklerimiz var. O yüzden de buradayız. Onun için sahnede birazcık oynamak, olaylardan bir espri çıkarmak da bizim işimizin renkli taraflarıdır. Bu böyle biline...” sözleriyle olayın sadece bir şakadan ibaret olduğunun altını çizdi.

İşte Ebru Akel’in açıklaması;

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin