Ece Erken, Müge ve Gülşen'i tehdit etti!

Sunucu Ece Erken magazin gündeminden düşmüyor.

Merve Mutlu
26 Mart 2020 - 10:23
Magazin

Söylemezsem Olmaz programını Bircan Bali ile birlikte sunan ve evli biri ile ilişkisi olduğu ortaya çıkan Ece Erken, evli sevgilisinin ve onun eşinin arabalarının aynalarını kırarken görüntülenmiş ve bu görüntülerin ardından işinden istifa etmişti. 

20-03/26/ece-erkkk.jpg

Uzun bir süre evli sevgilisi ile gündemde kalan ve herkesin konuştuğu bir isim haline gelen Erken, Kanal D ekranlarının sevilen magazin programı 2. sayfanın sunucuları Müge ve Gülşen'i tehdit ettiği iddiaları ile yine gündeme geldi. 

Ece Erken'den Müge ve Gülşen'e tehdit mesajları!

20-03/26/ece-erken-1585208244.png

Ekranların sevilen ikilisi Müge ve Gülşen, geçtiğimiz akşam Ece Erken'in kendilerine tehdit mesajı attığını iddia etti.Erken'in yasak aşkını 2. Sayfa programında masaya yatıran Müge ve Gülşen, ünlü sunucuyu ağır bir dille eleştirmişti. 2. Sayfa'nın iddiasına göre Erken, Müge ve Gülşen'i tehdit etti. "19.45te cep telefonumuza gelen tehdit içerikli mesaj var" diyerek Ece'yi ifşa eden ikili sözlerinin arkalarında olduklarını söyledi. 

Ece Erken ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tehdit etmediğini, yasal haklarını kullanacağını belirttiğini söyleyen yazışmaları paylaştı. 

20-03/26/yazisma.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin