Pandemi hastaneleri listesi!

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm hastaneler birleşti.

Merve Mutlu
26 Mart 2020 - 11:23
Viral

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyayı giderek etkisi altına alan Koronavirüs Türkiye'de etkilerini göstermeye devam ediyor. Şu ana dek 59 kişinin ölümüne neden olan ve 2.433 kişinin de taşıyıcı olmaya devam ettiği Koronavirüs tüm hastaneleri bir araya getirdi. 

Pandemi hastaneleri ne demek?

20-03/26/covid.png

Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz günlerde gerekli şartların mevcut olduğu tüm vakıf ve devlet hastanelerinin pandemi hastanesi olarak kabul edildiğini duyurdu. Pandemi hastanesi özel ve devlet hastanesi farkının ortadan kalktığı, geniş bir alana etki gösteren salgın hastalıklarla mücadele hastanesi olarak ilan edilmesidir. 

Pandemi hastaneler hangileri?

20-03/26/pandemi.png

Bünyesinde enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, göğüs hastalıkları, iç hastalıkları uzmanı hekimlerden en az ikisinin bulunduğu 3. seviye erişkin yoğun bakım yatağı bulunan tüm hastaneler özel, devlet ya da araştırma hastanesi fark etmeksizin pandemi hastanesidir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin