Koronavirüs ne zaman bitecek?

Herkesin merak ettiği "Korona ne zaman bitecek?" sorusunun yanıtı merak uyandırıyor.

Merve Mutlu
26 Mart 2020 - 09:52
Viral

Çin'de başlayan ve neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını ile ilgili birçok soru kafaları karıştırıyor. Nereden geldiği ve tedavisi henüz bilinmeyen bu salgın ile ilgili en büyük soru işaretlerinden biri de "Koronavirüs ne zaman bitecek?" sorusu oldu. 

20-03/26/fahrettin-koc.jpg

Türkiye'de 2.433 kişinin yakalandığı salgın şu ana kadar açıklamalara göre 59 kişinin de canını aldı. Her geçen gün katlanarak artan salgın ve ölüm sayılarının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarını sürdürürken akıllarda en çok "Korona ne zaman bitecek?" ve "Ne zaman normale döneceğiz?" soruları yerini alıyor. 

Koronavirüs ne zaman bitecek?

20-03/26/korona.jpeg

Çin'de yapılan bir araştırmaya göre artan sıcaklık ve nem Koronavirüsü yavaşlatacak ancak tüm uzmanlar aynı görüşte değil. Çünkü Covid 19 çok yeni bir virüs ve kimse seyrini tam olarak öngöremiyor. Bu nedenle net bir zaman vermek de bu nedenle çok zor. Ancak yaz aylarında azalması ve yok olması da beklenenler arasında. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin