Yasak Elma 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı büyük merak uyandırıyor.

Merve Mutlu
25 Mart 2020 - 11:47
Yeni Bölüm

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Yasak Elma dizisinin 75. yeni bölüm fragmanı büyük bir merakla bekleniyor. 

20-03/25/yasak-elma-yeni.jpg

Entrika dolu hikayesi ile izleyicileri içine çeken ve özellikle son dönemde daha çok bir komedi dizisine dönüşen Yasak Elma dizisi, sürekli her şeyin değiştiği, güç dengelerinin bir anda başka bir boyuta taşındığı bir dizi haline geldi. Yıldız'ın zengin, Halit'in fakir olduğu dizide Nadir'in ölümü ile zengin olan Şahika ve Şahika'nın hisse verdiği baş düşmanı Ender'in arasında yaşananları konu alan dizinin yeni bölümü merak uyandırıyor. 

Yasak Elma 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

20-03/25/yasak-elma-74.jpg

Dizinin son bölümünde: Şahika kendisini tehdit eden Ender'e %10 hisse vermek zorunda kaldı. Şahika yeni getirdiği CEO olan Kerim'e ilgi duyarken, Kerim de Yıldız ile ilgilenmeye başladı. Şirketi dolandırmayı planlayan Kerim'in Yıldız'a ilgisi dikkatleri çekerken, Afrika'dan aldığı kağıtlar değerlenen Halit yeniden güçlendi ve Şahika'nın satın almak istediği yalıyı Yıldız'a alarak büyük bir gözdağı verdi. 

Ancak dizinin 75. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizi setlerinin Koronavirüs nedeniyle durmasının ardından çekimler de durmuş oldu ve yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı da yeni bölüm fragmanının tarihi de henüz bilinmiyor ve gizemini koruyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin