Ersin Korkut Survivor'dan diskalifiye mi olacak?

Survivor 2020 tüm hızı ve heyecanıyla devam ediyor.

Merve Mutlu
25 Mart 2020 - 11:19
Gündem

Ekranların en sevilen yarışmalarından biri olan ve Acun Ilıcalı'nın kanalı tv8'de yayınlanan Survivor yarışması tüm hızıyla devam ediyor. 

20-03/25/survivor.jpg

Ünlüler ve gönüllüler arasında gerçekleşen heyecan dolu karşılaşmalarla devam eden Survivor 2020 yarışması, Salı akşamları yaşanan eleme heyecanı ile yoluna devam ediyor. Masterchef Yasin Obuz, fenomen Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Makbule Günaydın, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Tayfun Erdoğan ve Burak Yurdugör'den oluşan gönüllüler takımı ile Uğur Pektaş, Türkiye kadın milli takımı üyesi Aycan Yanaç, Türk millî futbolcu Sercan Yıldırım, dalgıç ve milli sporcu Derya Can Göçen, Profesyonel Azerbaycan kickboksörü Parviz Abdullayev,  kadın koşucu Elif Yıldırım Gören, oyuncu Barış Murat Yağcı, oyuncu Tuğba Melis Türk, manken ve oyuncu Mert Öcal, Türk milli kadın basketbolcu Şaziye İvegin Üner ve oyuncu Ersin Korkut iile başlamıştı. 

Ersin Korkut diskalifiye mi edilecek?

20-03/25/ersin-korkut.jpg

Birçok sakatlığın yaşandığı ve yedeklerin asılların yerine geçtiği Survivor yarışmasında diskalifiye olanlar da oluyor. O isimlerden biri de kulislerde konuşulduğuna göre Ersin Korkut olacak. İddialara göre sigara içerken yakalanan ve Acun Ilıcalı'yı öfkelendiren Ersin Korkut adadan ayrılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin