Survivor'da kim elendi? 24 Mart sonuçları!

Ekranların sevilen programından ayrılan isim belli oldu.

Merve Mutlu
25 Mart 2020 - 11:00
Gündem

tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor kim elendi? sorusu salı akşamı TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un son bölümüyle beraber yanıt buldu.

20-03/25/survivor-2020.jpg

Ünlüler ve gönüllüler arasında gerçekleşen karşılaşmada bu hafta gönüllüler takımından biri adaya veda eden isim oldu. Tansiyonun yükselmesi ile konseyde gergin anlar yaşandı. İletişim ödülü için de parkurda ter döken yarışmacılar, mücadelenin sonunda sevdikleri insanlarla görüşme şansı yakaladı. Parviz'in ailesiyle görüşürken yaşadığı duygusal anlar geceye damga vururken 24 Mart'ta Survivor'da kim elendi? sorusu merak uyandırıyor. 

24 Mart'ta Survivor'da kim elendi?

20-03/25/ceyhun-uzun.png

Survivor Ceyhun'un eleme potasında olduğu eleme gecesinde SMS oylaması ile halktan en yüksek oyu alan Yasin ve Yunus Emre oldu. Yasin Cemal Can Canseven'in adını verirken Yunus Emre de Ardahan'ı seçti. Oylama sonucunda Survivor'dan ayrılan isim Ceyhun Uzun oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin