Ece Sükan'dan 'aşk' dileği!

Ece Sükan alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Sükan'ın aşk hakkındaki sözleri olay oldu.

Berfin Sengil
12 Ocak 2024 - 11:52
Magazin

Oyuncu ve model Ece Sükan, Etiler'de bir alışveriş merkezinde objektiflere yakalandı. Sükan, basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmezken yeni yıl ile ilgili sözleri de olay oldu. Ailesiyle birlikte yeni yılı karşıladığını ifade eden Ece Sükan, yeni yılı herkesin ihtiyacı olduğu şekilde sakin karşıladığını kaydetti.

Asla Yapmam Demiyor

Habertürk'te yer alan habere göre, 2024 yılı için yeni radikal kararlar alıp, almadığı sorulan Ece Sükan, "Radikal kararlar' demeyelim ama 'Uyku düzenimi daha iyi yapacağım, şunu daha planlı yapacağım, birkaç kursa gideceğim' gibi kişisel kararlarım var. Yeni yılda 'Asla şunu yapmam' dediğim bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Derinlikli İşler İstiyorum

Yeni projeleri hakkında da konuşan Ece Sükan, "Oyunculuk anlamında işler olacak. Tek bir tipleme, tek bir karakter değil ama güzel hikâye, derinlikli işlerde yer almak istiyorum" şeklinde konuştu.

Ece Sükan,Türkan Şoray kuralları olup olmadığıyla ilgili de olmadığı yönünde yanıtladı.

Bu Yıl Aşk Olacak

Güzel oyuncu sorulan, "Bu yıl aşk olacak mı?" sorusuna da "Bu yıl olacak" diyerek anlamlı bir karşılık verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin