“Kızılcık Şerbeti”nin kadrosuna güzel oyuncu Özge Özacar dahil oldu!

Özge Özacar’ın canlandırdığı sürprizlerle dolu karakter izleyiciyle buluşuyor. Peki Kızılcık Şerbeti'nin 46 bölümünde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin 45. bölümünde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti'nin 46. bölümünde Doğa ve Fatih arasında neler olacak? Özge Özacar kimdir?

Volkan Usta
12 Ocak 2024 - 11:04
Kültür Sanat

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar TanrıöğenSıla TürkoğluSibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı ekranların reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin kadrosuna güzel oyuncu Özge Özacar dahil oldu.

Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde, Özge Özacar’ın canlandırdığı sürprizlerle dolu karakter izleyiciyle buluşuyor. Ağır bir hastalığı yendikten sonra hayatında yeni bir sayfa açılan Ömer (Barış Kılıç) yeni bölümde bu gizemli karakterle bir araya geliyor. Özge Özacar’ın canlandırdığı karakterle akıllara gelen, “Ömer yeni bir aşka yelken mi açıyor?” sorusu bu akşam cevap buluyor.

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin