EDHO'nun yeni bölümünde neler olacak? Hızır kurtulacak mı?

atv ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi EDHO'nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
22 Nisan 2019 - 17:00
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Ozan akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Ceren Benderlioğlu, İlhan Şen, Cansu Melis Karakuş gibi isimleri bir araya getiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 134. bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-04/22/edho.png

EDHO yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Neler olacak?

Yeni bir anlaşma yapmak için Mesut'la tekrar bir araya gelen Hızır ve Haşmet'in planı, kardeşlerinin onlardan habersiz yaptığı operasyonla bozulmuştu. Akif'e sıkılan kurşunu şahsına yapılmış bir hareket olarak algılayan  Mesut, düşmanlığını devam ettirmek için güçlü bir sebep daha bulmuştu. 

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise: Hızır ve Haşmet cezaevinde öldürülmek için saldırıya uğruyor. Telefonla görüşürken bir şeylerin aksi gittiğini fark eden Hızır, Haşmet'i de uyararak peşlerine takılan adamlara karşı kendilerini savunuyor. Alpaslan ise dışardıda, fedailerin liderinden yardım istiyor. Alpaslan'ın 'Bir şey yapmazsak içeride Hızır amcamı, dışarıda ise İlyas amcamı öldürecekler. Mesut'u nasıl bitireceğimin yolunu gösterin' sözleri ise dikkat çekiyor. 

19-04/22/hasmet.png

İlyas'ın Akif'i vurması ile başlayan ve Mesut'un operasyon emri vermesi ile ileri giden bu durum, Haşmet ve Hızır tutuklanarak cezaevine konulmasını, Zeki ile iş birliği yapan kişinin kim olduğunı öğrenmelerini sağlamıştı. Hızır ve Haşmet içlerindeki haini de cezaevinde öğreniyor. Haşmet ise oğlu için 'Başına bir mezar taşı dikin' diyerek ölüm verdi.

Hızır ve Haşmet'in hayatının son anda kurtulduğu ve Hızır'ın bir an önce dışarı çıkarılmaya çalışılacağı yeni bölüm yarın akşam saat 20:00'da atv'de!

EDHO 134. bölüm fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin