Yasak Elma Yiğit kimdir? Karakteri canlandıran Doğaç Yıldız kaç yaşında, dizileri...

Yasak Elma dizisinde Yiğit karakterini canlandıran oyuncu .Doğaç Yıldız kimdir? Hakkında merak edilenler...

Nurşah
22 Nisan 2019 - 17:33
Yeni Bölüm

Yasak Elma dizisinde bir süredir merakla beklenen karakter ortaya çıktı! Yiğit karakterini canlandıran oyuncu Doğaç Yıldız kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor...

19-04/22/yasak-elma-yigit-kim.jpg

Yasak Elma Yiğit kimdir?

Yasak Elma dizisinde Yiğit, Ender ile Kaya'nın oğludur. Ender, oğluna bakmak istememiş ve başkasına vermiştir. Yıllarca gerçek annesinin varlığından habersiz bir şekilde büyüyen Yiğit, gerçekleri bir mektupla öğrenir... Yasak Elma dizisinde Yiğit karakteri sevilen isim Doğaç Yıldız tarafından canlandırılıyor...

19-04/22/yasak-elma-yigit-kimdir.jpg

Doğaç Yıldız kimdir?

16 Eylül 1991 tarihinde dünyaya gelen Doğaç Yıldız an itibarıyla 27 yaşındadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Geçtiğimiz senelerde ekrana gelen sevilen aile komedi dizisi İki Aile'de canlandırdığı Efe karakteri ile izleyici karşısına çıkmış ve günümüze dek pek çok dizide rol almıştır. Gece Gündüz, Eyvah Halam, Muhteşem Yüzyıl Kösem rol aldığı diziler arasında yer almaktadır... Sevilen oyuncunun son dizisi ise Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma'dır.

19-04/22/yasak-elma-yigit-dogac-yildiz.jpg

Doğaç Yıldız dizileri

-Aşkına Eşkıya
-Tatlı Hayat
-Sırlar Dünyası
-İki Aile
-Eyvah Halam
-Gece Gündüz
-Muhteşem Yüzyıl Kösem
-Yuvamdaki Düşman
-Yasak Elma

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin