Efekan Can ve Elif Ceren Balıkçı da İlker Kaleli ile Öğretmen dizisinde!

Yeni dizi Öğretmen'in hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
16 Ocak 2020 - 11:08
Yeni Bölüm

Başrolünde İlker Kaleli'nin yer alacağı ve oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Ceren Moray, Serkan Keskin, Serhat Kılıç gibi isimlerin de bir araya geldiği Mr. Hiiragi's Homeroom adlı diziden uyarlanacak olan yeni dizi Öğretmen'in cast çalışmaları devam ediyor. 

20-01/16/ilker-kaleli.jpg

Fatih Aksoy'un, Fox ekranları için hazırladığı yeni dizinin hazırlıkları son surat devam ederken kadroya yeni isimler de katılmaya devam ediyor. son olarak BBC – Netflix ortak yapımı The Serpent’in kadrosunda yer alan başarılı oyuncu İlker Kaleli'nin başrolde olacağı dizinin kadrosuna yeni katılan isimler de Efekan Can ile Elif Ceren Balıkçı oldu. 

Efekan Can kimdir?

20-01/16/efekan-can.jpg

30 Kasım 1993 yılında dünyaya gelmiştir. Rol aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile ekran severler tarafından tanınmıştır. Dizide Serhan’ın gençliğini canlandırmıştır. Bu dizi ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirdiği dizidir. Bilecik Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü mezunu oyuncu, Atölye Craft’ta Oyunculuk eğitimi almıştır. Diğer bir yandan İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitütüsü’nde Tedarik Zinciri ve Yönetimi üzerine Yüksek Lisans yapmaktadır.

Elif Ceren Balıkçı kimdir?

20-01/16/elif-ceren-balikci.jpg

1999 Avusturya doğumludur. İlk oyunculuk deneyimini henüz 9 yaşında Kayıp Prenses isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Bugüne kadar Göç Zamanı, Bana Hicran De, Bez Bebek, Merhamet ve Madalyon isimli projelerin bir parçası olmuştur. Günümüzde Atv kanalının sevilen dizilerinden Kırgın Çiçekler isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin