Efsane film Titanik 25’inci yıl dönümünde vizyona giriyor! İşte yayın tarihi...

Tüm zamanların en çok izlenme oranlarını elde eden efsanevi "Titanik" filmi 4K, HDR ve 3D desteğiyle tekrar beyaz perdede oynayacak. Bu haberiyle filmin sevenleri "Titanik'in vizyon tarihi ne zaman?" sorularını aratmaya başladı. Peki Titanik ne zaman yayınlanacak? Titanik nerede yayınlanacak? Titanik yeniden mi çekiliyor? Titanik vizyon tarihi ne? Titanik'in ilk yayın tarihi ne?

Yönetmen James Cameron’ın dünya sinema tarihine damgasını vuran efsane filmi ‘Titanik’, 25’inci yıl dönümünde ‘Titanik 25. Yıl’ adıyla yeniden büyük perdede izleyicilerle buluşacak. Vizyona girdiği dönem büyük ses getiren ve popüler kültürün de önemli yapı taşına dönüşen, ‘En İyi Film’ dahil 11 dalda Oscar Ödülü sahibi film, 3D olarak seyredilebilecek.

23-01/12/titanik-25-yil-afis.jpg

Oscar ödüllü oyuncular Leonardo DiCaprio ile Kate Winslet’ı buluşturan, aksiyon yüklü bu destansı yapım, döneminin yapılmış en büyük hareketli nesnesi olan ve “asla batmaz” denilen görkemli gemi Titanik’te geçen aksiyon yüklü destansı bir aşkı anlatıyor.

23-01/12/titanik-25-yil-3-1673509210.jpg

Vizyona girdiği 1997 yılında sadece Oscar ödüllerinde rekor kırmayıp aynı zamanda dünya çapında box-office şampiyonuna dönüşen film, tüm dünyada en yüksek gişe hasılatı elde eden üçüncü film unvanını korumaya devam ediyor.

23-01/12/titanik-25-yil-4-1673509202.jpg

Paramount Pictures ve 20th Century Studios imzalı, A Lightstorm Entertainment Production prodüksiyonluğundaki ‘Titanik 25. Yıl’da, DiCaprio ve Winslet’a Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber ve Bill Paxton eşlik ediyor. James Cameron’ın aynı zamanda senaryosunu kaleme aldığı filmin yapımcı koltuğunda da Cameron’la birlikte Jon Landau oturuyor.

23-01/12/titanik-25-yil-10.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin