Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in Şahmaran dizisinden yeni fragman yayınlandı!

Netflix'in başrollerinde Burak Deniz, Serenay Sarıkaya ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı yeni yerli yapımı Şahmaran'dan yeni fragman yayınlandı! Peki Şahmaran dizisi ne zaman yayınlanacak? Şahmaran dizisinin konusu ne? Şahmaran dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Serenay Sarıkaya kimdir? Burak Deniz kimdir? Mert Ramazan Demir kimdir?

Volkan Usta
12 Ocak 2023 - 11:19
Kültür Sanat

Netflix başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Şahmaran dizisinden yeni fragman yayınladı. İşte detaylar!

23-01/12/000.jpg

Yapımcılığını Tims&B Productions’ın üstlendiği ve Pınar Bulut’un senaryosunu yazdığı, Umur Turugay’ın yönetmenliğini yaptığı Şahmaran dizisi için geri sayım devam ederken diziden etkileyici bir fragman daha yayınlandı.

23-01/12/adsiz-1673511777.jpg

ŞAHMARAN DİZİSİNİN KONUSU NE?

Şahsu, annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya gider ancak burada kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur. Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünmektedir. Ve onun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklemektedirler.

23-01/12/0000000.jpg

Her şeyden habersiz olan Şahsu ise Mar topluluğunun yol göstericisi Maran ile aralarındaki çekime karşı koyamaz ve ona âşık olur. Şahsu, onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de aşkın gücünü keşfedecektir.

23-01/12/000000.jpg

ŞAHMARAN'IN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı, ayrıca kadrosunda Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ebru Özkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Ayşe Lebriz ve Nilay Erdönmez gibi isimlerin bulunduğu Şahmaran dizisi 20 Ocak'ta Netflix kütüphanesinde yerini alacak.

23-01/12/ahmaran-image.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin