Özür Dilerim filmi çok yakında Disney+'ta! Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak...

Dijital yayın platformu Disney+'ın komedi kategorisine 'Özür Dilerim' isimli yeni bir yerli film ekleniyor... Peki Özür Dilerim ne zaman yayınlanacak? Özür Dilerim oyuncuları kimler? Özür Dilerim filminin konusu ne? Özür Dilerim başrolleri kimler? Özür Dilerim nerede çekiliyor? Oğuzhan Koç kim? Gizem Karaca kim? İbrahim Büyükak kim?

Yapımcılığını 25 Filmin, hem senaryosunu hem de yönetmenliğini ise ünlü komedyen İbrahim Büyükak'ın üstlendiği 'Özür Dilerim' filmi, çok yakında dijital yayın platformu Disney+'ta yerini alacak. 

Başrollerinde ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile oyuncu Gizem Karaca'nın yer aldığı 'Özür Dilerim' filmi merakla beklenirken izleyecileri daha da heyecanlandıran bir gelişme yaşandı ve filmin setinden ilk kareler paylaşıldı. 

23-01/12/2-1673525023.jpgDEMET ÖZDEMİR ÇOK SEVDİ!

Özgür Aras, sosyal medya hesabından çektikleri fotoğrafa "Özür Dilerim! ama biz izledik. Kahkaha atarken gözümden yaşlar aktı tekrar kahkahalara boğulduk. Biz çok sevdik ve çok şanslıyız değil mi? @demetozdemir" notu bırakarak sevenleriyle paylaştı. Demet Özdemir ise "Of diyorum!" cevabını vererek Özgür Aras'ın paylaşımını alıntıladı...

23-01/12/118453608-1671256432-1671256550.jpg

'Özür Dilerim'in oyuncu kadrosunda kimler var?

Başrolünde İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca’nın yer alacağı filmin oyuncu kadrosunda; Kerimcan Kamal, Metin CoşkunFatma ToptaşMüfit KayacanYonca Şahinbaş, Mert Turak, Yonca Şahinbaş, Gümeç Alpay Aslan ve Yeliz Kuvancı gibi tanıdık isimler yer alıyor.

23-01/12/3-1673525046.jpg

'Özür Dilerim'in konusu ne?

30’lu yaşlarda, yalnız yaşayan ve deniz fenerinde bekçi olan gencin (Erkin), kredi borçlarıyla uğraşırken bir gün huzurevinde yaşayan dedesinin vefat haberini alır. Apar topar huzurevine gider ama beklenmedik bir durum ile karşılaşır. Dedesi Erkin'den zamanında kalbini kırdığı kardeşi Koray ve eski nişanlısı Merve’den özür dilemesini ister. Kredi borçlarını ödemenin tek yolu özür dilemek olan Erkin, eğlenceli bir yolculuğa çıkar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin