Ege'nin Hamsisi Fragmanı yayınlandı!

Trt 1 ekranlarının yeni dizisi Ege'nin Hamsisi'nden ilk tanıtım fragmanı izleyicilerle buluştu.

Nurşah
18 Haziran 2018 - 10:54
Yeni Bölüm

Trt 1 ekranlarının yaz ayları için hazırladığı sıcak bir yöre komedisi olan Ege'nin Hamsisi çok yakında izleyici karşısına çıkacak! Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, İclal Aydın ve Asuman Dabak gibi sevilen oyuncuları izleyeceğimiz Ege'nin Hamsisi fragmanı ise bugün yayınlandı!

Ege'nin Hamsisi dizisinin konusu

Yaz ayları için özellikle komedi ve yöresel tarzdaki dizileri tercih eden TRT 1, bu yaz sezonu için de bildiğinden şaşmadı! Ege'nin bir beldesinde yaşayan yöre halkı ve sıcak aile bağlarının anlatılacağı dizi, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

"Gönüller bir olsun" sloganı ile izleyici karşısına çıkacak olan Ege'nin Hamsisi dizisinin yönetmen koltuğunda ise Güzel Köylü ve Meryem gibi dizilerden de aşina olduğumuz Mustafa Şevki Doğan yer alıyor...

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Hazım Körmükçü'nün yerine Hakan Bilgin!

Sunucu sevgilisi Zeynep Tandoğan'a uyguladığı insanlık dışı şiddet olayları ile gündeme gelen Hazım Körmükçü, elimize son ulaşan haberlere göre dizinin kadrosundan çıkartılmıştı. Oyuncunun yerine, son olarak Nerdesin Birader adlı dizide izlediğimiz 51 yaşındaki oyuncu Hakan Bilgin ile anlaşıldı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin