Ego dizisine yeni bir oyuncu dahil oluyor!

Başrollerinde Alperen Duymaz ve Melisa aslı Pamuk'un yer aldığı ve bu hafta 2. bölümüyle pazar günü Fox ekranına dönecek olan Ego dizisine güzel bir oyuncu katılıyor. Peki Ego dizisine katılacak isim kim? Ego dizisinin 1. bölümünde neler oldu? Ego dizisinin 2. bölümünde neler olacak? Ego dizisinin konusu ne? Ego dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ego dizisinin Esin'i kimdir? Şafak Pekdemir kimdir?

Volkan Usta
23 Şubat 2023 - 15:42
Yeni Bölüm

FOX ekranlarında bu pazar 2. bölümüyle ekrana gelecek olan Ego dizisine taze bir kan dahil oluyor. İşte detaylar!

Yaşanan deprem felaketi sebebiyle ekrana hayatına ara veren Ego dizisi bu pazar ekrana dönüyor. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un başrollerinde yer aldığı diziye yeni bir isim dahil oluyor.

Şafak Pekdemir kimdir? | FOX

Dizinin ekibine etkili oyunculuğuyla tanınan Şafak Pekdemir katılacak. Güzel oyuncu izide “Esin” karakterine hayat verecek.

(Birsen Altuntaş)

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin