Kızılcık Şerbeti'nin 16. Bölümünde Ömer'den beklenmedik hamle!

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Evrim Alasya'nın yer aldığı sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 16. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Peki Kızılcık Şerbeti'nin 16. bölümünde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin 15. bölümünde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti'nin 16. bölümünde Ömer'den beklenmedik evlilik teklifi!

Volkan Usta
23 Şubat 2023 - 16:21
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti yarın akşam nefes kesen bir bölümle izleyicileriyle buluşuyor. Ekrana gelecek yeni bölümden heyecan dolu iki tanıtım yayınlandı. Kıvılcım’a olan duygularını ailesine açıklayan Ömer, iki aile arasındaki dengeleri değiştirecek bir hamle yapıyor. Ömer’in “Ben Kıvılcım’la evlenmek istiyorum” sözleri dikkat çekerken Doğa, gözyaşları içinde Fatih’in yanına gidiyor.

23-02/23/kizilcik-serbeti-3-1677158631.jpg

Kıvılcım ve Ömer ilişkisi ile ilgili yaşanacaklar merakla beklenirken, Nursema ve Umut aşkı da büyük bir krizle karşı karşıya kalıyor. Umut, Nursema’nın başkasıyla zorla evlendirileceğini öğrenince onu kaçırmaya karar veriyor ancak karşısına Abdullah çıkıyor. Nursema’nın imam nikahının kıyıldığı görülürken soluksuz izlenecek bir bölüm sizleri bekliyor.

23-02/23/kizilcik-serbeti-2-1677158649.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 16. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ömer ve Kıvılcım bombayı patlattıktan sonra el ele evden çıkarlar. Herkes büyük bir şaşkınlık içindedir. Onları anlayan tek kişi ise Alev olacaktır. Sönmez ise sinirini Fatma’dan çıkaracak, onu bu birliktelik konusunda Kıvılcım’ı yüreklendirmekle suçlayacaktır. Ancak en büyük tepkiyi Doğa verecek, annesini ağır sözlerle eleştirerek kocasının evine dönecektir.

23-02/23/kizilcik-serbeti-6-1677158661.jpg

Doğa’nın eve dönüşü özellikle Pembe tarafından büyük bir coşkuyla karşılanır. Abdullah ve Ömer’in konu hakkında konuşmalarına sonradan dahil olan Fatih amcasıyla çok gerilecektir. Ömer ve Kıvılcım’a hiç tahmin etmedikleri bir şekilde Çimen ve Metehan’dan destek gelir.

23-02/23/kizilcik-serbeti-5-1677158675.jpg

Her ikisi de anne ve babasının mutluluklarını düşünürler. Nilay’ın derdi ise araştırıp bulduğu Nursema ve Umut birlikteliğinin evde yaratacağı fırtınadır. Pembe ise bu konuyu geciktirmeden halletmesi gerektiğine inanarak Abdullah’la paylaşır. Abdullah işi hemen ve kesin bir şekilde çözmek üzere harekete geçecektir.

23-02/23/kizilcik-serbeti-8-1677158683.jpg

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin