Ego dizisinin Sibel'i kimdir? Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Bu akşam FOX ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan Ego dizisinin Sibel'i Melisa Aslı Pamuk rolü ve dizi hakkında açıklamalarda bulundu.. Peki Ego dizisinin Sibel'i nasıl bir karakter? Ego dizisinin konusu ne? Ego dizisi uyarlama mı? Melisa Aslı Pamuk Ego dizisinde nasıl bir karakteri canlandıracak? Ego dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ego dizisinin Sibel'i kimdir? Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Volkan Usta
05 Şubat 2023 - 12:10
Kültür Sanat

Bu akşam ilk kez FOX izleyicisiyle buluşacak olanEgonun başrollerinden Melisa Aslı Pamuk, dizi ve karakteriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ego” dizisi ile FOX ekranlarına gelmeye hazırlanan Melisa Aslı Pamuk, dizide Sibel karakterine hayat verecek. İzleyicinin hiç izlemediği kadar gerçekçi bir karaktere hayat vereceğini söyleyen Pamuk; “Hiç izlemediğimiz bir şey izleyeceğiz. Ego’nun karakterleri diğer dizilere göre daha gerçekçi ve gri karakterlere sahip. Benim canlandırdığım karakterin de iyisi iyi, kötüsü kötü. Sibel; yalnız, güçlü ve başarılı bir kadın. Dizinin çekimleri de gayet güzel geçiyor. Çekimlerimiz Antalya’da başlayıp İstanbul’da devam etti. Antalya çekimlerinde gece denize girme sahnesinde korku dolu anlar yaşadım ama o da çok keyifli geçti.” dedi.

Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı, yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı, senaryosunu ise Erkan Birgören ile Tuna Görgün’ün kaleme aldığı “Ego”, bu akşam saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta.

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin