Gladyatör filmi 23 yıllık aranın ardından beyazperdeye dönüyor! Film ne zaman vizyona girecek!

Ridley Scott imzası taşıyan 2000 yapımı Gladyatör filmi yeniden beyaz perdeye geliyor. Peki Gladyatör filmi ne zaman vizyona girecek? Gladyatör filminin oyuncuları kimler? Russell Crowe yeni Gladyatör filminde yer alacak mı? Gladyatör filminin konusu ne?

Volkan Usta
05 Şubat 2023 - 12:21
Kültür Sanat

Beş dalda Oscar kazanan ve başrol oyuncusu Russell Crowe’a En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazandıran 2000 yapımı Gladyatör filmi beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar!

23-01/06/dcx9s5lw0aac7mu.jpg

Russell Crowe’ın general Maximus’u canlandırdığı 2000 yapımı destansı filmin yenisi için Ridley Scott'ın oyuncu kadrosunu oluşturmakla meşgul olduğu haberleri gelirken, yeni projede de, ilk filmde Maximus tarafından kurtarılan Joaquin Phoenix’in canlandırdığı Commodus’un yeğeni Lucius’un hikâyesinin anlatılacağı öğrenildi.

23-01/06/650x344-1633526948420.jpg

Efsane filmin sonunda Russell Crowe’un canlandırdığı karakter ölmüştü. Bu sebeple Crowe'un yeni filmde yer alması beklenmiyor. Ayrıca Lucius’un annesi Lucilla karakterini canlandıran Connie Nielsen’in, köle tüccarları tarafından evinden kaçırılan bir adam olan Juba'yı oynayan Djimon Hounsou ile birlikte yeni filmde yer alacağı söyleniyor.

Variety'nin haberine göre Gladiator 2 filmi, 22 Kasım 2024 tarihinde vizyona girecek.

2000 YAPIMI GLADYATÖR'ÜN KONUSU:

''Gladyatör'de, İmparator Marcus Aurelius’un hüküm sürdüğü Roma’da bir general olan Maximus imparatorluğun hiyerarşik basamaklarında gitgide yükselmektedir. Babasının kendisini kayırmak yerine Maximus adındaki bu yabancıyı el üstünde tutması da tahtın asıl varisi olan Commodus’u rahatsız etmektedir.

Commodus, Maximus ve ailesinin öldürülmesi yönünde emrini çıkarmak için fazla beklemez. Ölümden zor kurtulan Maximus artık bir gladyatör olarak eğitilmek üzere arenaya gönderilir. Maximus’un aklında tek bir istek vardır, Commodus’u öldürmek ve ailesinin intikamını bir an önce almak.''

23-01/06/thumbs_b_c_cbfbbec39709bce0dad58827d04ae697.jpg

Russel Crowe kimdir? Nereli? Kaç Yaşındı?

Oscar ödüllü Yeni Zelandalı oyuncu, film yapımcısı ve müzisyen.  Yeni Zelanda vatandaşı olmasına rağmen, hayatının büyük kısmını Avustralya'da yaşamış ve bir Avustralyalı olarak kendini tanımlamaktadır. Fakat henüz Avustralya vatandaşı değildir. 2001 yılında Gladyatör filmiyle en iyi oyuncu Akademi Ödülü'nü almıştır. Amerikan Gangsteri filminde ise Dedektif Richie Roberts karakterini canlandırmıştır. Ayrıca, 2001 yılı yapımı biyografik drama filmi olan A Beautiful Mind'da oynadığı John Nash rolü için En İyi Erkek Oyuncu BAFTA Ödülünü almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin