Ekin Mert Daymaz Savaşçı dizisine mi giriyor?

Savaşçı'nın yeni başrolü kim olacak?

Merve Mutlu
30 Kasım 2020 - 19:48
Gündem

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve oldukça beğenilerek izlenen Savaşçı dizisi, başrol oyuncusu Berk Oktay'ın ayrılığı ile farklı bir yola evrileceği izlenimi veriyor. Özel Kuvvetler Komutanlığına, kamuoyunda bilinen adıyla "Bordo Bereliler"e mensup bir timin hikayesini anlatan ve oldukça sevilen dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor.

20-11/30/savasci.jpg

Kağan Bozok karakterini canlandıran Berk Oktay'ın kadrodan ayrılarak Yasak Elma dizisinin kadrosuna ani girişi ile birlikte gözler sevilen diziye çevrilmişti. Oyuncu kadrosunda: Murat Serezli, Ege Aydan, Burç Kümbetlioğlu, Gaye Turgut Evin gibi isimlerin yer aldığı diziye bir isim daha dahil oldu.

Ekin Mert Daymaz Savaşcı dizisine mi giriyor?

20-11/30/ekin-mert-daymaz-1606757571.jpg

Limon Yapım imzası ile hazırlanan ve izleyicilerin beğenisini kazanan dizi, Not Defteri, Çilek Kokusu, Hayat Sevince Güzel, Kırlangıç Fırtınası,Oğul ve Payitaht Abdülhamid gibi projelerde yer alan oyuncu Ekin Mert Daymaz'ı kadrosunda ağırlamaya hazırlanıyor. Görüşmelerin devam ettiği oyuncu projeyi kabul ederse yeni başrol olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin