Merve Mutlu
28 Ekim 2020 - 17:07
Gündem

Başrollerinde Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu’nun yer aldığı TRT1’in sevilen dizisi Tövbeler Olsun yayınlanacak yeni bölümlerinde sürpriz bir isme ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Dizinin on üçüncü bölümünden itibaren ekibe dahil olacak olan yeni oyuncu Öpücük Enişte karakterini canlandıracak.

20-10/28/tovbe.jpg

Her Pazar saat 20.00 de TRT1'de izleyicilerle buluşan Tövbeler Olsun dizisi, Yapımcılığını Mustafa Fener'in üstlendiği,senaryosu ise Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan'ın yazdığı senaryosu ile büyük beğeni topluyor. Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can’ın yanı sıra oyuncu kadrosunda: Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek,  Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil,Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren diziye yeni bir oyuncu daha dahil oluyor.

Hasan Kaçan Tövbeler Olsun dizisinde!

20-10/28/hasan-kacan.jpg

Sosyal medyada ‘Enişte’nin Maceraları’nı yazarak takipçilerini kahkahalara boğan usta mizahçı Hasan  Kaçan; bu defa televizyon izleyicisini güldürmeye geliyor. Dizinin on üçüncü bölümünden itibaren ekibe dahil olacak olan oyuncu Öpücük Enişte olarak yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin