Narcos: Mexico 3. sezon geliyor! Yeni sezonun dikkat çeken değişiklikleri!

Uyuşturucu ticaretinin küreselleşmesinin ateşlendiği 90'lı yıllara yolculuk başlıyor! Narcos: Mexico 3. sezonda neler olacak?

İmparatorluk daha da güçleniyor...

NARCOS: MEXICO 3. SEZON YOLDA!

Netflix'ten "Narcos: Mexico" hayranlarına müjdeli haber! Dizi 3. sezonuyla geri dönecek!

NARCOS MEXICO 3. SEZON DEĞİŞİKLİKLERİ

Üçüncü sezon onayı bir tanıtım videosu ile duyurulurken yeni sezona dair ilk bilgiler şöyle:

- Uyuşturucu karteli lideri Félix Gallardo'yu canlandıran Diego Luna yeni sezonda olmayacak. İkinci sezonun Gallardo'nun uyuşturucu kaçakçılığı suçlarından hapis cezasına çarptırılmasıyla sona ermesinin ardından dizinin üçüncü sezon için yenilenmesi halinde karakterin geri dönmeyeceği konusunda çok fazla spekülasyon yapılmaktaydı. Diego Luna, şu sıralar ön prodüksiyon aşamasında olan Disney+'ın Star Wars yan dizisi Rogue One'da Cassian Andor karakterini yeniden canlandıracak.

20-10/28/narcos-meksika-dizisi.jpg

- Scoot McNairy, José Maria Yazpik, Alberto Ammann, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda ve Gorka Lasaosa oyuncu kadrosunda yer almaya devam eden isimler.

- Narcos ve Narcos Mexico'da geçen beş sezonun ardından Eric Newman yeni sezonda showrunner koltuğunu dizinin ortak yaratıcısı Carlo Bernard'a devrediyor. Netflix ile kapsamlı bir içerik anlaşması bulunan Newman platform için hazırlanan diğer projelere ağırlık verecek. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Newman "Narcos ve Narcos: Mexico'nun dümeninde geçirdiğim beş yıl için minnettarım ve bu muhteşem ekibin başardıklarından son derece gurur duyuyorum. Carlo Bernard, on yıldan fazla bir süre önce bu proje hakkında konuştuğum ilk kişiydi ve Narcos: Mexico'nun 3. sezon yönetimini çok yetenekli ellerine bıraktığım için son derece mutluyum" ifadelerini kullandı.

- Newman ve Bernard; José Padilha, Sidonie Dumas, Christophe Riandee, Nicolas Atlan, Eugene Stein, Alexandra Hunter, Katie O'Connell Marsh, Doug Miro ve Andrés Baiz ile birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer almaya devam ediyorlar.

- Narcos'un ilk iki sezonunda Pablo Escobar'ı canlandıran Wagner Moura yeni sezonda iki bölüm yöneterek diziye geri dönecek. Moura dışında sezonun diğer yönetmenleri şöyle sıralanıyor: Andrés Baiz, Alejandra Marquez, Luis Ortega, Amat Escalante.

20-10/28/narcos-mexico.jpg

NARCOS MEXICO 3. SEZONDA NELER OLACAK?

Hikayesi uyuşturucu ticaretinin küreselleşmesinin ateşlendiği 90'lı yıllarda geçen üçüncü sezon, Felix’in imparatorluğunun parçalanmasından sonra patlak veren savaşa odaklanıyor.

Bağımsızlığını yeni kazanan karteller, siyasi çalkantılardan ve artan şiddetten kurtulmak için mücadele ederken, yeni nesil Meksika kartelleri ortaya çıkar.

NARCOS: MEXICO 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gaumont International Television yapımcılığında hazırlanan dizinin ikinci sezon bölümleri 13 Şubat 2020 tarihinde izleyiciyle buluşmuştu. Yeni sezonun başlangıç tarhi ve bölüm sayısı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

"Narcos: Mexico" (Netflix) 3. Sezon Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin