Brave New World 2. sezon olacak mı? Dizinin geleceği için beklenen karar duyuruldu!

Bilim kurgu dizisi Brave New World devam edecek mi? Dizinin geleceği hakkında alınan karar duyuruldu. Buna göre dizi resmen iptal edildi! Detaylar...

İngiliz yazar Aldous Huxley'in 1932 yılında yayımlanan romanından uyarlanan Peacock dizisi "Brave New World"ün 9 bölümden oluşan ilk sezonu 15 Temmuz 2020 tarihinde izleyiciyle buluşmuştu.

BRAVE NEW WORLD 2. SEZON OLMAYACAK!

Ve bilim kurgu dramasının geleceği hakkındaki karar belli oldu! Peacock, Huxley'in çığır açan romanına dayalı olarak geliştirilen dizi ile devam etmeme kararı aldı ve diziyi resmen iptal etti.

Peacock'ın uluslararası açılışındaki orijinal yayın listesinin orijinal senaryolu bir parçası olan yapım yüksek bütçesine rağmen eleştirmenler ve hayranlar arasında çok fazla ses getirememişti.

Dijital yayın platformundan yapılan açıklamada "Peacock'ta Brave New World'ün 2. sezonu olmayacak. David Wiener merak uyandıran, düşünmeye zorlayan ve sinematik bir uyarlama yarattı. Bu dünyayı hayata geçiren oyuncu kadrosuna ve ekibe minnettarız. Gelecek zaman içinde David ile daha fazla hikaye anlatmak için sabırsızlanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

20-10/29/brave-new-world-dizisi.jpg

Dizinin yapımcısı Universal Content Productions'ın bu kararın ardından Brave New World'ü devam ettirebilmek için farklı platformlara pazarlama düşüncesinde olduğu belirtiliyor. Bu düşüncenin gerçekleşip gerçekleşemeyeceğini ise zaman gösterecek.

BRAVE NEW WORLD NASIL BİR DİZİ? KONUSU VE OYUNCULARI

Hikayesiyle para, aile, mahremiyet, tarih gibi kavramların ortadan kalktığı, barış ve istikrarın sağlandığı ütopik bir toplumu ortaya seren Brave New World'ün başrolünde Solo: A Star Wars Story ile bilinen Alden Ehrenreich (John the Savage) yer alırken oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle sıralanıyor: Jessica Brown Findlay (Lenina Crowne), Harry Lloyd (Bernard Marx), Kylie Bunbury (Frannie Crowne), Nina Sosanya (Mustafa Mond), Joseph Morgan (CJack60/Elliot), Sen Mitsuji (Henry Foster), Hannah John-Kamen (Wilhelmina "Helm" Watson), Demi Moore (Linda), Ed Stoppard (Director of Stability).

20-10/29/brave-new-world-dizi.jpg

UCP & Amblin Television ortak yapımcılığında David Wiener'ın showrunner-yazarlığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Wiener ve Grant Morrison'a Darryl Frank, Justin Falvey, Owen Harris eşlik etti.

"Brave New World" (Peacock) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin