The Baby-Sitters Club 2. sezonuyla dönüyor! Yeni sezon detayları!

Bebek Bakıcıları Kulübü (The Baby-Sitters Club) hayranlarına müjde! Yeni sezon yolda! İkinci sezon detayları...

"Bebek Bakıcıları Kulübü (The Baby-Sitters Club)" hayranlarına müjde!

BEBEK BAKICILARI KULÜBÜ'NDE SERÜVEN DEVAM EDİYOR!

Ann M. Martin'in çocuklara yönelik çok satan popüler kitap serisinin dizi uyarlaması olan "The Baby-Sitters Club" Netflix'ten 2. sezon onayını kaptı. Yeni sezon duyurusu eğlenceli bir parça eşliğinde oyuncuların yer aldığı video ile yapıldı.

Stoneybrook, Connecticut'ta yaşayan bir arkadaş grubunun merkezinde geçen ve kendi kurdukları bakıcılık işini hikaye edinen dizi 10 bölümden oluşan ilk sezonuyla 03 Temmuz 2020 Cuma günü Netflix arşivindeki yerini almıştı.

20-10/29/bebek-bakicilari-kulubu-dizi.jpg

THE BABY-SITTERS CLUB 2. SEZON NE ZAMAN?

Yeni sezon bölümleri 2021 yılı içinde izleyiciyle buluşacak. Sezonun resmi başlangıç tarihi ve bölüm sayısı ilerleyen aylarda duyurulacak.

Sophie Grace (Kristy Thomas), Malia Baker (Mary Anne Spier), Momona Tamada (Claudia Kishi), Shay Rudolph (Stacey McGill), Xochitl Gomez (Dawn Schafer), Alicia Silverstone (Elizabeth Thomas-Brewer), Mark Feuerstein (Watson Brewer) gibi isimleri kadrosunda bulunduran Bebek Bakıcıları Kulübü'nün yaratıcı ismi ise Rachel Shukert.

20-10/29/the-baby-sitters-club.jpg

Terrible Baby Productions, Paulilu Productions, Michael De Luca Productions & Walden Media ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu Rachel Shukert ile birlikte Lucia Aniello, Michael De Luca, Lucy Kitada, Frank Smith, Naia Cucukov ve Ben Forrer'dan oluşuyor.

"The Baby-Sitters Club" (Netflix) 2. Sezon Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin